TV 2

Presseinvitasjon: «Skal vi danse» - 28. september

Del

Lørdag 28. september kl. 19.30 er det klart for program 5 av årets «Skal vi danse». Presse inviteres til å være til stede.

Foto: Espen Solli/TV 2
Foto: Espen Solli/TV 2

Oppmøte for presse: Kl. 19.00.

Journalister følger sendingen fra presserommet i Nydalen studio, mens vi har et begrenset antall plasser til fotografer i salen.

Adresse: Gullhaug torg 3.

TV 2 har også en egen stillsfotograf til stede under sending.

Sendingen starter kl. 19.30, og sendes direkte på TV 2. 

Kl. 21.00 er det nyheter, vær og sport på TV 2, da vil det være mulig å gjøre korte intervjuer med deltakerne på parketten.

Siste del av «Skal vi danse» starter kl. 21.30. Når sendingen er over er det også anledning til å gjøre korte intervjuer med deltakerne. 

Dette skal parene danse på lørdag:

* Trine og Glenn Jørgen danser vals

* Jørgen og Jørgine danser quickstep

* Victor og Rikke danser paso doble

* Sandra og Bjørn danser rumba

* Aleksander og Nadya danser jive

* Isabel og Benjamin danser wienervals

* Jan Tore og Tone danser paso doble

* Emilie og Ivo/Santino danser wienervals

* Christian og Marianne danser salsa 

Programledere: Katrine Moholt og Anders Hoff. 

Dommere: Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko, Merete Lingjærde og Tore Petterson.

Dersom du ønsker å dekke sendingen fra Nydalen må du gi tilbakemelding til presseansvarlig Siril Vatne Meling på sme@tv2.no innen torsdag kl. 15.00. Vennligst presiser om du trenger fotoplass i salen. 

Kontakter

Siril Vatne MelingPR- og medierådgiver

Pressekontakt for Heksejakt, Mellom oss, Hjerteslag, Skal vi danse, Åsted Norge, TV 2 hjelper deg, Helsekontrollen, Matkontrollen, Sommerhytta

970 43 166‬Siril.VatneMeling@tv2.no

Bilder

Foto: Espen Solli/TV 2
Foto: Espen Solli/TV 2
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom