TV 2

Presseinvitasjon: «Skal vi danse» - 21. september

Del

Lørdag 21. september kl. 19.30 er det klart for program 4 av årets «Skal vi danse» - der det er duket for «all star»-sending, hvor danseparene får med seg blant annet tidligere «Skal vi danse»-deltakere i dansenumrene sine! Presse inviteres til å være til stede.

Oppmøte for presse: Kl. 19.00.

Journalister følger sendingen fra presserommet i Nydalen studio, mens vi har et begrenset antall plasser til fotografer i salen.

Adresse: Gullhaug torg 3.

TV 2 har også en egen stillsfotograf til stede under sending.

Sendingen starter kl. 19.30, og sendes direkte på TV 2. 

Kl. 21.00 er det nyheter, vær og sport på TV 2, da vil det være mulig å gjøre korte intervjuer med deltakerne på parketten.

Siste del av «Skal vi danse» starter kl. 21.30. Når sendingen er over er det også anledning til å gjøre korte intervjuer med deltakerne. 

Dette skal parene danse på lørdag:

* Isabel Raad og Benjamin Jayakoddy danser samba til «Single Ladies» (Beyoncé). De får med seg Martine Lunde på dansegulvet.
*Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Jørgen Nilsen danser salsa til «I'm Too Sexy» (Right Said Fred). De får med seg Lasse Matberg, som vant italienske «Skal vi danse» og Jørgines brødre.
*Sandra Borch og Bjørn Wettre Holthe danser samba til «Wannabe» (Spice Girls). De får med seg Caroline Berg Eriksen.
*Emilie Nereng og Santino Mirenna danser cha cha cha til «I Like To Move It» (Reel 2 Real). De får med seg Sophie Elise Isachsen.
*Trine Haltvik og Glenn Jørgen Sandaker skal danse jive til «Rompa mi» (D.D.E.). De får med seg Kari Traa.
*Victor Sotberg og Rikke Lund skal danse cha cha cha til «Gangnam Style» (PSY). De får med seg Dorthe Skappel og Finn Schjøll.
*Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya skal danse salsa til «We Are The Playmomen» (Boyzvoice). De får med seg Einar Nilsson.
*Jan Tore Kjær og Tone Jacobsen skal danse cha cha cha til «Cotton Eye Joe» (Rednex). De får med seg Ben Adams.
*Adrian Sellevoll og Lillian Aasebø skal danse cha cha cha til «Dragostea Din Tei» (O-Zone). De får med seg Aleksander Sæterstøl.
*Christian Strand og Marianne Sandaker skal danse samba til «Raske briller» (Nicolay Ramm). De får med seg Linni Meister.
Programledere: Katrine Moholt og Anders Hoff.
Dommere: Trine Dehli Cleve, Egor Filipenko, Merete Lingjærde og Tore Petterson.
Dersom du ønsker å dekke sendingen fra Nydalen må du gi tilbakemelding til presseansvarlig Håvard Solem på havard.solem@tv2.no innen torsdag kl. 15.00. Vennligst presiser om du trenger fotoplass i salen.
NB: Pressekontakt i studio under selve sendingen på lørdag blir Unn Grethe Berge (unngrethe.berge@tv2.no / 924 03 867)

Kontakter

Håvard SolemPR- og medierådgiver

Pressekontakt for Gullruten, Idol, Landskampen, Skal vi danse og TV 2s høstlansering.

934 35 922hvl@tv2.no

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom