Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon: Samferdselsministeren til Rogaland 12. november

Del

Samferdselsminister Jon Georg Dale tar turen til Rogaland tysdag 12. november. Statsråden skal halde innlegg om ny Nasjonal transportplan på Logistikkdagen 2019 og vitje det nye togverkstadet på Kvaleberg. Pressa er invitert til å delta.

Foto: Samferdselsdepartementet
Foto: Samferdselsdepartementet

Programmet for dagen ser slik ut:

09.15-10.00: Innlegg om Nasjonal transportplan 2022-2033 på Logistikkdagen 2019.

Sjå program på nettsida til Næringsforeningen i Stavanger-regionen

Oppmøtestad: Scandic Stavanger Forus, Bjødnabeen 2. 
     
10.45-11.30:
 Synfaring og orientering ved Bane NOR  Eiendom på det nye togverkstadet på Kvaleberg som opnar i slutten av november. Den nye bygninga er det første togverkstadet som er bygd i Noreg på mange år. 

Oppmøtestad: Sandvikveien 30 på Hillevåg.

Journalistar som vil vere med på seansen på Kvaleberg, blir på grunn av mogleg bruk av vernetøy bedne å melde seg på via:

Samferdselsdepartementets kontaktperson for turen – Edvard Andersen, mobil: 905 11 667, e-post: ean@sd.dep.no.

Vel møtt!

Nøkkelord

Bilder

Foto: Samferdselsdepartementet
Foto: Samferdselsdepartementet
Last ned bilde

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for postvirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon: Regjeringen mottar fremforhandlet forslag til byvekstavtale for Bergensområdet3.12.2019 15:46:40 CETPressemelding

Fremforhandlet forslag til byvekstavtale for Bergensområdet blir signert i Bergen, onsdag 4. desember. Regjeringen, ved statssekretærer for Samferdselsdepartementet, Anders B. Werp, og Kommunal- og moderniseringsdepartementet, Tom Staahle, er til stede for å motta det signerte forslaget. Politikere fra Vestland og kommunene som er en del av avtalen deltar også.

Utval har vurdert konsekvensar av globaliseringa av luftfarten3.12.2019 15:05:45 CETPressemelding

– Regjeringa er opptatt av ein framtidsretta luftfartspolitikk. Samtidig som luftfarten møter stadig meir internasjonal konkurranse er eg opptatt av å i vareta dei norske interessene best mogleg. Eg er glad for at eit breitt samansett utval no har gjort vurderingar av utfordringane og moglegheitene innan luftfarten. Vurderinga og forslaga vil eg ta med meg i det vidare arbeidet med politikkutforming på luftfartsområdet, seier samferdselsminister Jon Georg Dale.

Belønningsavtale: Buskerudbyen får 160 millionar kroner til kollektivtransport, sykkel og gange29.11.2019 16:00:00 CETPressemelding

- Regjeringa bidreg no med 160 millionar kroner for at folk i Buskerudbyen kan få ein enklare reisekvardag. Skal fleire velje å gå, ta buss eller sykle må vi legge til rette for at det vert enklare og at dei får eit forbetra tilbod. Difor tilbyr regjeringa no eit betydeleg beløp for transportløysingar i Buskerudbyen, seier samferdselsminister Jon Georg Dale.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom