Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon: Samferdselsministeren til Møre og Romsdal 7. januar

Del

Priv. til red.: Samferdselsminister Jon Georg Dale skal til Ålesund og Molde tysdag 7. januar. Han skal på omvising på Fiskerstrand verft og møte Maritimt Forum Nordvest, før han køyrer til Molde og deltek på Nyttårskonferansen 2020.

Samferdselsminister Jon Georg Dale. Foto: Torbjørn Tandberg.
Samferdselsminister Jon Georg Dale. Foto: Torbjørn Tandberg.
  • 09.00-10.00: Opplegg på Fiskarstrand verft, omvising, kort båttur og samtale med Maritimt Forum Nordvest og blant anna Hurtigbåtforbundet, Kystrederiene og Havila Kystruten.

  • 11:30-12:05: Ferge til Molde, møte ombord med representantar for Facebooksida "Protest mot økte fergetakster".

  • 14:15: Innlegg på Nyttårskonferansen 2020 på Scandic Seilet: "Moglegheiter for Møre og Romsdal".

Pressekontakt for turen er kommunikasjonssjef Susanne Moen Stephansen, tlf. 480 32 792.

Nøkkelord

Bilder

Samferdselsminister Jon Georg Dale. Foto: Torbjørn Tandberg.
Samferdselsminister Jon Georg Dale. Foto: Torbjørn Tandberg.
Last ned bilde

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for postvirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Lytter til lokale politikere om Ryfast14.2.2020 12:39:43 CETPressemelding

Når hele Ryfast i Rogaland etter planen åpnes for trafikk 30. mars, vil en svært viktig veistrekning for befolkningen i Rogaland endelig være klar etter at Stortinget vedtok utbyggingen i juni 2012. Veien finansieres delvis med bompenger, og ved oppstart vil takstene være lavere enn vanlig i slike veiprosjekter. Dette er i tråd med ønskene fra lokale myndigheter. Takstene skal bli vurdert på nytt i mars 2021, ett år etter at innkrevingen er igangsatt.

Viken trakk E18-garanti: – Skaper usikkerhet13.2.2020 18:00:09 CETPressemelding

Viken fylkeskommune trakk i dag lånegarantien for E18 Lysaker-Ramstadsletta: – Det er uheldig at Viken nå trekker lånegarantien for E18 Lysaker-Ramstadsletta, som Akershus fylkeskommune vedtok i oktober 2018. En slik handling skaper usikkerhet. Ikke bare om E18, men om flere viktige samferdselsprosjekter som ligger inne i Oslopakke 3 og i den fremforhandlede byvekstavtalen, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom