Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon: Samferdselsministeren og distrikts- og digitaliseringsministeren besøker Møre og Romsdal

Del

Priv. til red.: Samferdselsminister Knut Arild Hareide og distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland besøker Møre og Romsdal tysdag 4. februar i samband med ferje-saka. Pressa er velkommen til å dekke reisa.

Program tysdag 4. februar:              

1000: Ferjeavgang frå Hollingsholmen til Aukra. Aukra kommune tilbyr skyss med buss frå kaia. Media er velkomne til å bli med.

1030: Besøk hos fiskeribedrifta Vikenco AS. Stad: Rindarøyvegen 383 6480 Aukra. Pressa er velkommen til å delta.

1115: Besøk hos privatpersonar som saka vedkjem. Statsrådane tek seg tid til pressa etter møtet.

1230: Ferjeavgang frå Aukra til Hollingsholmen.

1310: Lunsj Molde Rådhus, med ordførar Torgeir Dahl. Pressa kan få kommentarar etter møtet.

1430: Møte i Fylkeshuset i Molde med blant anna fylkesordførar Tove Lise Torve. Møte er lukka, men pressa er velkommen til å delta på slutten av møtet for ei oppsummering.

1530: Tid til intervju med pressa.

Pressekontaktar:

For samferdselsministeren: Susanne Moen Stephansen, kommunikasjonssjef, tlf. 480 32 792.

For distrikts- og digitaliseringsministeren: Ingvild Sahl, seniorrådgivar i kommunikasjonseininga, Tlf. 958 70 541.

Nøkkelord

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for postvirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Samferdselsministeren inviterer vi møte om elsparkesykler4.8.2020 20:43:29 CESTPressemelding

– Elsparkesykler gir et positivt tilskudd til mobilitet i byene, og de er kommet for å bli. Samtidig viser erfaringene fra den siste tiden betydelige utfordringer for både sikkerheten og fremkommeligheten for andre trafikantgrupper. Derfor kaller jeg nå inn både de berørte byene og næringsaktørene til møter denne uken. Målet er å få gode innspill til det videre arbeidet med nærmere regulering av elsparkesyklene, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide.

Nå kan fylker søke om penger til viktige veier for sjømatnæringen17.7.2020 11:58:34 CESTPressemelding

- Norge er avhengig av lastebilen for å frakte fisk og sjømat til og fra fiskebruk langs kysten på tidvis trange og svingete veier. Da blir det fort slitasje på disse veiene. Vi ønsker å hjelpe fylkene med midler til å utbedre de fylkesveiene i Norge med størst behov. Nå er det derfor mulig for fylkene å søke om penger til fylkesveier som brukes mye av lastebilnæringen, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom