Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon: Samferdselsministeren mottar utredning om globaliseringen av luftfarten

Del

Tirsdag 3. desember vil samferdselsminister Jon Georg Dale motta utredningen fra utvalget som har vurdert mulige konsekvenser av globaliseringen innen luftfarten.

Utvalget har blant annet sett på mulige konsekvenser av globalisering og økt konkurranse innen luftfarten for arbeidstakere, flysikkerhet og miljø. I tillegg har de vurdert hvordan konkurransen kan økes i markeder der globaliseringen ikke har hatt en slik effekt.

Sted: Samferdselsdepartementet, Akersgata 59

Tid: Tirdag 3. desember kl. 13.30

Journalister er velkomne til å delta på overrekkelsen. Påmelding sendes til: bis@sd.dep.no

Pressekontakt: kommunikasjonsrådgiver Frøydis Tornøe, tlf 970 97 855

Kontakter

Lenker

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for postvirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

- Møre og Romsdal fylkeskommune bør prioritere stopp i bompengeinnkrevjinga i Vågstrandstunnelen16.1.2020 15:37:20 CETPressemelding

- Regjeringa har løyva 175 millionar kroner for å stoppe innkrevjinga av bompengar i Vågstrandstunnelen i Møre og Romsdal. Ein av føresetnadane er at Møre og Romsdal fylkeskommune gir si tilslutning til at innkrevjinga kan stoppe. Saka ligg på deira bord og eg oppmodar dei til å prioritere dette, slik at vi kan avvikle bomstasjonen så raskt som mogleg. Difor har eg sendt eit brev om dette til fylkesordføraren i Møre og Romsdal, seier samferdselsminister Jon Georg Dale.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom