Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon: Samferdselsministeren møter næringslivet og organisasjonar – kva bør prioriterast i neste NTP?

Del

Priv. til red.: Torsdag 10. september møter samferdselsminister Knut Arild Hareide næringslivs- og interesseorganisasjonar for å få innspel om kva som bør prioriterast i neste Nasjonal transportplan.

Knut Arild Hareide. Foto: Torbjørn Tandberg
Knut Arild Hareide. Foto: Torbjørn Tandberg

Møtet finn stad på Oslo Kongressenter på Youngstorget torsdag 10. september 2020 frå kl. 10.00 til kl. 15.00.

Møtet er ope for media, men av omsyn til smittevern er talet på deltakarar frå media avgrensa – det er derfor krav om bekrefta påmelding: Vi ber om at media melder sin interesse innan onsdag 9. september kl. 11.00 til sdinfo@sd.dep.no - merk eposten "Påmelding".

Pressekontakt: Kommunikasjonsrådgjevar Tor Livius Midtbø: 90 60 69 19

Du kan følgje møtet på nett-tv på våre nettsider 10. september frå kl. 10.00 og seinare i opptak: regjeringen.no/id2740317/

Nøkkelord

Bilder

Knut Arild Hareide. Foto: Torbjørn Tandberg
Knut Arild Hareide. Foto: Torbjørn Tandberg
Last ned bilde

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for postvirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Regjeringen vil øke bevilgningen til flyrutekjøp med 1000 millioner kroner10.11.2020 11:45:00 CETPressemelding

– Luftfarten er fortsatt i en vanskelig situasjon som følge av pandemien. Dette medfører at det også i 2021 kan være behov for økt flyrutekjøp og støtte til de ordinære kjøpsrutene. Det er viktig å sikre et godt flyrutetilbud i hele landet også til neste år, derfor foreslår vi å øke bevilgningen til flyrutekjøp utover det vi har foreslått i statsbudsjettet for 2021, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom