Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon: Samferdselsministeren møter næringslivet og organisasjonar – kva bør prioriterast i neste NTP?

Del

Priv. til red.: Torsdag 10. september møter samferdselsminister Knut Arild Hareide næringslivs- og interesseorganisasjonar for å få innspel om kva som bør prioriterast i neste Nasjonal transportplan.

Knut Arild Hareide. Foto: Torbjørn Tandberg
Knut Arild Hareide. Foto: Torbjørn Tandberg

Møtet finn stad på Oslo Kongressenter på Youngstorget torsdag 10. september 2020 frå kl. 10.00 til kl. 15.00.

Møtet er ope for media, men av omsyn til smittevern er talet på deltakarar frå media avgrensa – det er derfor krav om bekrefta påmelding: Vi ber om at media melder sin interesse innan onsdag 9. september kl. 11.00 til sdinfo@sd.dep.no - merk eposten "Påmelding".

Pressekontakt: Kommunikasjonsrådgjevar Tor Livius Midtbø: 90 60 69 19

Du kan følgje møtet på nett-tv på våre nettsider 10. september frå kl. 10.00 og seinare i opptak: regjeringen.no/id2740317/

Nøkkelord

Bilder

Knut Arild Hareide. Foto: Torbjørn Tandberg
Knut Arild Hareide. Foto: Torbjørn Tandberg
Last ned bilde

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for postvirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Ekspertutvalg anbefaler å utrede veiprising samt å avvikle elbilfordeler i bomringene: Uten endringer vil framtidens bompengeinntekter falle betydelig14.9.2020 15:00:00 CESTPressemelding

Med stadig flere elbiler på norske veier kan bompengeinntektene i bomringene bli redusert med 23 prosent fram mot 2030. – Vi har fortsatt mange oppgaver som må løses og vi må sikre en miljøvennlig byutvikling. Da trenger vi et bærekraftig bompengesystem og vi bør se på alternative løsninger som veiprising, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom