Presseinvitasjon: Samferdselsminister Knut Arild Hareide til Førde 5. november

Del

Samferdselsministeren besøker Førde torsdag 5. november. Han skal mellom anna delta på eit møte på flyplassen, sjå på E39 ved Halbrendslia og diskutere vegprosjekt.

Presse kan delta på delar av programmet, men må av smittevernomsyn melde seg på.

 

Program

09.15- 10.00:            Møte på Bringeland: Tema FOT-ruter, småflyplassar, flyplassar over til fylket 

10.30:                         Stopp i Halbrendslia for å sjå på E39 utenom Førde

11.30:                         Lunsj på Scandic Sunnfjord Hotel

12.15-14.15:             Møte på Scandic Sunnfjord Hotell med følgjande tema:

-E39 gjennom Sogn og Fjordane / NTP

-Rassikring

-Fylkesvegar; vedlikehaldsetterslep, oppfølging av tunnelforskrifta, naturskade på infrastruktur mm

Pressekontakt på turen: Kommunikasjonsrådgiver Kjell Brataas, tlf. 45299712. Påmelding via e-post: kjell.brataas@sd.dep.no

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for postvirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Byvekstavtale for Osloområdet signert i dag – Staten bidrar med over 16,5 milliarder27.11.2020 15:23:58 CETPressemelding

– Byvekstavtalen vi signerte i dag vil bidra til bedre reisehverdager for svært mange i Osloområdet, med gode løsninger for kollektivtransport, sykkel og gange. Staten vil bidra med over 16,5 milliarder kroner inn i avtalen, blant annet over 8 milliarder kroner til Fornebubanen. Gjennom gjensidige forpliktelser får vi nå en ambisiøs transport- og miljøsatsing, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide.

Nye Veier bygger ut E6 Kvænangsfjellet – utbyggingsavtale er signert26.11.2020 07:00:00 CETPressemelding

- E6 over Kvænangsfjellet i Nord-Troms er dårlig og stenges ofte om vinteren. Det fører til lange omkjøringer gjennom Finland. Nå kommer det endelig ny vei. Vi har signert veiutbyggingsavtale med Nye Veier AS, som betyr at målene for prosjektet og kostnadsrammene er bestemt. God infrastruktur er vesentlig for utviklingen av nordområdene, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom