Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon: Samferdselsminister Hareide til Modum tysdag 15. september

Del

Samferdselsminister Knut Arild Hareide besøker Modum kommune tysdag 15. september. Hareide skal delta på synfaring på riksveg 350 og bli orientert om samferdselsutfordringar og planar i området generelt.

Program

  • Kl. 12.30 – 13.30: Synfaringa på riksveg 350 startar i Åmot sentrum i Lilleåsgate 5. Kort stopp på Korketrekkeren (avkøyring Sigdal), og på avkøyringa Vikersund nord.

    Med på synfaringa er mellom anna Olav Skinnes, fylkesråd i Viken, Sunni Aamodt ordførar i Modum, Anne Kristine Normann, ordførar i Sigdal, Ole Johan Sandvand, leier av hovudutvalet for næring og samferdsel i Modum kommune og representantar for Statens vegvesen.

    Presse som vil delta, må av smittevernomsyn registrere seg på førehand til kontaktperson Ole Johan Sandvand -  mobil: 906 51 165.

  • Kl. 13.00 – 14.00: Møte på Frivillighetssentralen i Vikersund sentrum (Vikersundgata 1) med mellom anna ordførar i Modum, fylkesråd i Viken, Modum næringsråd og representantar frå Bane NOR. Tema er utvikling av kollektivknutepunkt og persontrafikk på Randsfjordbanen.

    Morten Austestad, styreleiar i Vikersund utvikling og direktør for utvikling i Bane NOR Eiendom, presenterer planar for kollektivknutepunkt.

    Presse som vil delta, må av smittevernomsyn registrere seg på førehand til kontaktperson Ole Johan Sandvand – mobil: 906 51 165.

Pressekontakt for samferdselsminister Hareide er politisk rådgjevar Stig-Øyvind Blystad  – mobil: 918 47 226, e-post: Stig-Oyvind.Blystad@sd.dep.no.

Nøkkelord

Bilder

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for postvirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Regjeringen vil øke bevilgningen til flyrutekjøp med 1000 millioner kroner10.11.2020 11:45:00 CETPressemelding

– Luftfarten er fortsatt i en vanskelig situasjon som følge av pandemien. Dette medfører at det også i 2021 kan være behov for økt flyrutekjøp og støtte til de ordinære kjøpsrutene. Det er viktig å sikre et godt flyrutetilbud i hele landet også til neste år, derfor foreslår vi å øke bevilgningen til flyrutekjøp utover det vi har foreslått i statsbudsjettet for 2021, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom