NUPI - Norsk Utenrikspolitisk Institutt

Presseinvitasjon: Russlandskonferansen 2022

Del
Russlandskonferansen 2022 skal se nærmere på hva krigen i Ukraina har hatt å si for Russlands økonomi og energisektor. Utenriksminister Anniken Huitfeldt åpner årets konferanse.

Hvilken innvirkning har krigen i Ukraina på den russiske økonomien og energisektoren? Hvordan påvirker sanksjonene landets økonomi? Russland er verdens største eksportør av fossil energi. Hvordan endrer landets tilnærming til global dekarbonisering og klimaendring seg?

Dette er noen av spørsmålene vi skal diskutere på Russlandskonferansen 2022, som finner sted førstkommende tirsdag. Konferansen er det viktigste arrangementet for bred diskusjon av russlandsspørsmål i Norge og samler fremtredende norske og internasjonale deltagere med interesse for Russland. I år organiseres konferansen i samarbeid mellom NUPI og FNI.

Se fullt program og oversikt over deltakere på våre hjemmesider.

Fysisk deltakelse på konferansen er nå fulltegnet, men journalister/fotografer som ønsker å være til stede, kan ta kontakt med pressekontakt.

Konferansen vil også strømmes til vår YouTube-kanal.

Tid: Tirsdag 15. november, 08.30 – 12.40 (programstart 09.00)

Sted: Litteraturhuset i Oslo og YouTube

Pressekontakt: Marie Furhovden

For å se denne videoen, må du gi ditt samtykke øverst på denne siden.Se strømming av konferansen herVideokanal

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om NUPI - Norsk Utenrikspolitisk Institutt

NUPI - Norsk Utenrikspolitisk Institutt
NUPI - Norsk Utenrikspolitisk Institutt
C. J. Hambros plass 2 d
0130 Olso

22 99 40 04https://www.nupi.no

NUPI tilbyr tjenester innen forskning, analyse og utredning, i tillegg til undervisningsrelaterte tjenester rettet mot skolen.

Følg pressemeldinger fra NUPI - Norsk Utenrikspolitisk Institutt

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra NUPI - Norsk Utenrikspolitisk Institutt på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NUPI - Norsk Utenrikspolitisk Institutt

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom