Avinor

Presseinvitasjon: Oppstart av rivningsarbeidet på Sola

Del

Rivningen av parkeringshuset etter brannen på Sola starter 2. september. Avinor inviterer pressen til å være tilstede ved igangsettingen av dette viktige arbeidet.

Konsernsjef Dag Falk-Petersen og lufthavndirektør Annette Sigmundstad vil være tilstede og gi informasjon om fremdrift og videre planer.

Tid: 2. september klokken 0945

Oppmøte: Avinors servicekontor i terminalen. Vi går samlet til branntomten etter en kort sikkerhetsbriefing. Fint om alle møter presist klokken 0945. 

Det vil avgrenses et sikkert område på branntomten slik at alle kan stå i trygg avstand og se oppstarten og ta bilder. 

På grunn av smittevernshensyn må vi ha navn på de som kommer, så meld fra til presse@avinor.no om deltakelse.

Kontakter

PressetelefonKun til bruk for journalister.

Vi svarer ikke på mediehenvendelser mellom 2100 - 0630 med mindre det inntreffer større hendelser. For informasjon om flytrafikken ved våre lufthavner, se www.avinor.no, og velg flyplass.

Tel:+47 918 15 614presse@avinor.no

Om Avinor

Avinor
Avinor
Dronning Eufemias gate 6
0191 Oslo

+47 67 03 00 00https://avinor.no

Avinor har ansvar for 44 statlig eide lufthavner, og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling av elfly, og leveranse av biodrivstoff til fly.

Avinor bidrar hvert år til 50 millioner sikre og effektive flyreiser. Om lag halvparten av disse er til og fra Oslo lufthavn.

Rundt 3.000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinors virksomhet finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på flyplassene.

Følg saker fra Avinor

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Avinor på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Avinor

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom