Norges idrettsforbund

Presseinvitasjon: Muntlig forhandling i NIFs appellutvalg

Del

Pressen inviteres til å overvære den muntlige forhandlingen i NIFs appellutvalg 31. august kl. 09.30 til 15.45 i sak mellom Stiftelsen Antidoping Norge og Hadi Srour.

Sted: Meet Ullevaal, møterom «Solskjær», Sognsveien 77 C, via Thon Hotel Ullevaal Stadion.

Tid: Tirsdag 31. august klokken 09.30 til 15.45.

NB: Som følge av covid-19 og smitteverntiltak er det et begrenset antall deltakere som vil kunne være til stede. Påmeldingen er åpen frem til 30. august kl. 19.00. Dersom antall påmeldte skulle overstige tilgjengelig kapasitet, vil Norges idrettsforbund stenge for påmelding tidligere og ta kontakt med de som ikke vil få plass. Sakens aktører og deres følge, personer som har oppgaver knyttet til forhandlingene, samt journalister og personer som har arbeid eller tillitsverv som tilsier at de bør overvære forhandlingene, vil i et slikt tilfelle bli prioritert.

Meld deg på her.

Kontakter

Pressevakt NIF

(Hverdager 16.00-23.00, lør/søn 09.00-23.00)

Tel:+47 22565688

Bilder

Om Norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund
Norges idrettsforbund
Sognsveien 73
0854 OSLO

21 02 90 00https://www.idrettsforbundet.no

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er det øverste organ i Norges største folkebevegelse. NIFs visjon er idrettsglede for alle.

Følg pressemeldinger fra Norges idrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges idrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges idrettsforbund

Påminnelse: Pressebrief om forslag til regelverk for bruk av simulert høyde og ny internasjonal strategi for norsk idrett15.9.2021 08:45:03 CEST | Presseinvitasjon

Norges idrettsforbund inviterer pressen til en kort orientering om to aktuelle saker som skal behandles på det ekstraordinære idrettstinget 16.-17. oktober: Norsk idretts internasjonale strategi for å fremme idrettens verdier og samfunnsrolle. Sak to: Retningslinjer for bruk av simulert høyde som skal sikre en trygg og forsvarlig bruk.

Ny idrettsstrategi og et krafttak for aktivitet, mangfold og inkludering3.9.2021 13:38:13 CEST | Pressemelding

I dag la regjeringen frem idrettsstrategien «Sterkere tilbake – en mer inkluderende idrett». For å følge opp strategien bevilger myndighetene ytterligere betydelige tilskudd gjennom spillemidlene. I tillegg vil det etableres en ny søknadsbasert ordning for barn og unge. Tilskuddene skal bidra til å dempe de negative konsekvensene av koronapandemien, samt styrke aktivitetsskapende tiltak og tiltak for inkludering og mangfold i norsk idrett.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom