Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon: Møte om forsinkelser og innstillinger i togtrafikken

Del

Fredag 30. august skal Bane NOR, Vygruppen, Jernbanedirektoratet og Entur orientere samferdselsminister Jon Georg Dale om problemene i togtrafikken etter sommerens vedlikeholdsarbeider. Møtedeltakerne skal også diskutere mulige tiltak som kan settes inn for å bedre reisehverdagen for pendlerne.

Møtet starter kl. 09.00, men er ikke åpent for pressen. Deltakerne vil være tilgjengelig for pressen i etterkant. Møtet vil vare i om lag én time, slik at pressen kan møte opp før kl. 10.00 utenfor:

Statsrådens møterom, 9.etasje, R5, Akersgata 59, Oslo.  

Journalister som ønsker kommentarer etter møtet, må melde seg på til: bis@sd.dep.no.

Pressekontakt: Edvard Andersen, Kommunikasjonsenheten, tlf.: 905 11 667. 

Nøkkelord

Om Samferdselsdepartementet

Samferdselsdepartementet
Samferdselsdepartementet
Akersgata 59 (R5)
Oslo

22 24 90 90http://sd.dep.no

Samferdselsdepartementet har det overordnede ansvaret for rammevilkår for post- og televirksomheten, for luftfarts-, veg- og jernbanesektoren, for riksvegferjene, kystforvaltningen og havne- og sjøtransportpolitikken.

Følg saker fra Samferdselsdepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Samferdselsdepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Samferdselsdepartementet

Presseinvitasjon: Samferdselsministeren til Rogaland og Agder fredag 6. september5.9.2019 10:54:31 CESTPressemelding

Samferdselsminister Jon Georg Dale besøker Rogaland og Agder fredag 6. september. På morgenen besøker Dale bedriften Velde Asfalt i Sandnes og er i tilgjengelig for intervjuer om bompengepakkens betydning for Nord-Jæren. I Agder får statsråden orientering om utfordringer knyttet til gjerder langs jernbanen og besøker bedriften GE Healthcare. Pressen er invitert til å delta på alle deler av programmet.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom