Reodor

Presseinvitasjon: Lanseringsfrokost for prosjekt Bydugnad

Del

Mandag 26. august presenterer Reodor, IKT-Norge, Oslo kommune og samarbeidspartnerne fra næringslivet problemstillingene som har kommet inn til prosjekt Bydugnad.

Gjennom august har alle som har hatt en idé eller et forslag til hvordan man kan gjøre Oslo til en bedre by kunne sende inn sitt forslag på nettplattformen bydugnad.no. En pressemelding om prosjektet med nærmere info kan leses her.

Coop, Telia, Fortum, Entra og Sopra Steria skal i samarbeid med IKT-Norge, Oslo kommune, Folk og innovasjonsstudioet Reodor utvikle smarte løsninger basert på utvalgte innspill som har kommet inn via denne plattformen. 

Førstkommende mandag er det et åpent frokostmøte hvor alle partnerne vil være til stede hvor de skal se nærmere på forslagene som er sendt inn, og se på hvilke muligheter man har til å utvikle smarte løsninger på disse. Over 100 forslag er sendt inn, og omhandler blant annet noen av følgende temaer:

  • Utfordringer knyttet til parkering av sparkesykler
  • Hvordan kan vi redusere tid brukt på å finne ledig ladestasjon for el-biler?
  • Kan man finne en mer effektiv måte å komme seg fra A til B i Oslo på tvers applikasjoner?
  • Hvordan kan man øke livskvaliteten til hjemløse ved å nyttiggjøre dem?

Arrangementet varer fra klokken 08.15 til klokken 10.00 mandag 26. august i Torggata 15 i 8. Etasje hos Folk.

Link til Facebook-eventet med komplett program finner du her.

Løsningene samarbeidspartnerne utvikler gjennom innovasjonssprinten tar de med seg videre og tar eierskap til.  

Pressen inviteres til dette arrangementet. Ta kontakt med kommunikasjonsrådgiver Henning Hammer Torp for mer informasjon.

Kontakter

Bilder

Om Reodor

Reodor
Torggata 15
0181 Oslo

+47 466 55 405https://reodor.io/

Reodor er et innovasjonsstudio som hjelper landets fremste selskaper med å innovere – raskere og med mindre risiko. Sammen med våre partnere skaper vi nye forretningsmuligheter og vekst gjennom design og utvikling av produkter, tjenester og prosesser. Med lang innovasjonserfaring som strekker seg fra konkurs til exits, er Reodor bygget på en kultur som fokuserer på å forstå og utnytte muligheter og ressurser – godt støttet av teoretisk og praktisk beviste innovasjonsstrategier og -prosesser.