Kulturrådet

Presseinvitasjon: Kulturådet og NFI inviterer kultursektoren til innspillsmøte

Del

På vegne av Kulturdepartementet inviterer Kulturrådet og Norsk filminstitutt til innspillsmøte for kultursektoren torsdag 28. januar kl 11.30-13.00. Møtet avholdes digitalt, og strømmes åpent.

Kultur- og likestillingsminister Abid Raja ønsker dialog med kultursektoren om hvordan kultursektoren kan gjenåpnes etter koronapandemien. Kulturrådet og NFI inviterer derfor hele kultursektoren til åpent digitalt innspillmøte om sektorens vei videre og ut av krisen, 28. januar kl 11.30. Statsråden innleder og vil være til stede på hele møtet.

Møtet strømmes åpent på Facebook-sidene til Kulturrådet, NFI og Kulturdepartementet. Det er også mulig å koble seg på møtet som observatør på Zoom ved påmelding her. Det vil ikke bli anledning til å stille spørsmål på møtet.

Se også mer informasjon her.

Kontakter

For mer informasjon om innspillsmøtet, kontakt kommunikasjonsrådgiver Thomas Hansen i Kulturrådet på thomas.hansen@kulturradet.no eller tlf. 90757471.
For intervjuforespørsler til kulturministeren, kontakt Kulturdepartementets kommunikasjonsenhet på kudinfo@kud.dep.no eller pressetelefon 90231093.

Om Kulturrådet

Kulturrådet
Kulturrådet
Mølleparken 2
0459 OSLO

21 04 58 00http://kulturradet.no

Følg pressemeldinger fra Kulturrådet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kulturrådet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Kulturrådet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom