Nærings- og fiskeridepartementet

Presseinvitasjon: Innspillsmøte med reiselivsnæringen tirsdag 1. september

Del

Næringsminister Iselin Nybø møter aktører fra norsk reiseliv tirsdag 1. september. Hun ønsker en oppdatering om situasjonen i reiselivsnæringen, hvilke utfordringer de har, og hvordan aktørene vurderer utviklingen fremover. NHO Reiseliv, Virke Reiseliv og Norsk Reiseliv deltar.

-Reiselivsnæringen står overfor store omstillinger i tiden fremover, og jeg ønsker en tett kontakt med næringene som er hardt rammet av koronaepidemien, sier næringsminister Iselin Nybø.

Virusutbruddet og smitteverntiltak har store økonomiske konsekvenser for næringslivet. Næringsministeren  ber organisasjonene om innspill om hvordan dagens avbøtende tiltak virker for reiselivsnæringen. Hun ønsker også forslag til eventuelle nye tiltak, både på kort og lang sikt, for å legge til rette for omstilling. Organisasjonene er også invitert til å orientere om hvilke tiltak næringen gjør for å tilpasse seg den nye situasjonen.

Pressen kan få komme inn den siste halvtimen av møtet for å ta bilder /video, og næringsministeren vil være tilgjengelig for kommentar i etterkant av møtet for de som ønsker dette. På grunn av smittevernhensyn/plasshensyn er det fint om presse som er interessert melder ifra på forhånd om de ønsker å dekke møtet fysisk.

Hva: Næringsministeren inviterer til innspillsmøte med reiselivsnæringen

Når: Tirsdag 1. september 2020, kl. 13:30-14:15

Hvor: Nærings- og fiskeridepartementet, Kongensgate 8, Oslo

Påmelding (kun presse): media@nfd.dep.no

Pressekontakt: Christine Spersrud Haug,  mobil: 975 26 759

Kontakter

Om Nærings- og fiskeridepartementet

Nærings- og fiskeridepartementet
Nærings- og fiskeridepartementet
Kongens Gate 8
0032 Oslo

Pressevakt: 902 51 303 (ikkje SMS)https://www.regjeringen.no/nfd

Departementet (NFD) utformar ein framtidsretta nærings- og sjømatpolitikk.

Innsyn: NFDs postjournal er søkbar hos www.eInnsyn.no

Du kan følgje NFD på Twitter | Facebook  | Flickr

Følg saker fra Nærings- og fiskeridepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nærings- og fiskeridepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nærings- og fiskeridepartementet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom