Avinor

Presseinvitasjon: H.K.H. Kronprins Haakon besøker Avinor kommende onsdag

Del

Hans Kongelige Høyhet Kronprinsen besøker Avinor i Bjørvika, Oslo, 21. august 2019 - klokken 14.00.

Under besøket vil Kronprinsen bli orientert om norsk luftfart, tiltak for å redusere klimagassutslippene og bruk av ny teknologi innen luftfart. Kronprinsen vil bli gitt en innføring i Avinors klimasatsing og en demonstrasjon av Remote Tower-teknologien.

Presse som ønsker å delta på besøket kan melde seg på ved å sende en epost til presse@avinor.no

Om Avinor

Avinor
Avinor
Dronning Eufemias gate 6
0191 Oslo

+47 67 03 00 00https://avinor.no

Avinor har ansvar for 44 statlig eide lufthavner, og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling av el-fly, og leveranse av biodrivstoff til fly.

Avinor bidrar hvert år til 50 millioner sikre og effektive flyreiser. Om lag halvparten av disse er til og fra Oslo lufthavn.

Rundt 3.000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinors virksomhet finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på flyplassene.

Besøk presserommene til våre flyplasser:

Oslo lufthavn  |  Følg

Bergen lufthavn Flesland  |  Følg

- Avinors offentlige journal

Følg saker fra Avinor

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Avinor på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Avinor

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom