Virke

Presseinvitasjon: Handelskonferansen 2021

Del

Virke ønsker presse velkommen til Handelskonferansen, den største møteplassen for norsk handel. Vi presenterer analyser og innsikt og inviterer deg inn i Fremtidens handelsby.

Tid: Tirsdag 21. September kl.08.30-20.00

Sted: Oslo Spektrum

Program: Handelskonferansen 2021 - Virke

Presse kommer gratis inn. Det er muligheter for å intervjue foredragsholdere. Det blir tatt bilder som gjerne deles med pressen. Send en e-post til ida.wullum-lindberg@virke.no for å melde deg på, eller om du ønsker bilde.

Hvordan ser fremtidens handelsby ut?

I år skal vi ikke bare fortelle, vi skal vise! Under årets Handelskonferanse, får du mulighet til å besøke fremtidens handelsby. Her vil du blant annet se fremtidens energistasjon, bærekraftige kles- og skokolleksjoner, hvordan vi kan redusere matsvinn og mange andre teknologiske løsninger for fremtiden.

Bærekraft, utvikling og teknologi

Bærekraft, netthandel og teknologiutvikling er nøkkelord som hele handelsnæringen må forholde seg til, og utviklingen går lynraskt. På Handelskonferansen får du høre landets fremste eksperter snakke om globale retailtrender, teknologiutvikling, netthandel, delingsøkonomi, sirkulærøkonomi og bærekraft.

Forbrukertrender og innsikt

Hvordan blir forbrukertrendene i 2021? Vi gir deg analysene og innsikten, og hvordan pandemien har påvirket handelsnæringen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Virke

Virke
Virke
Henrik Ibsens gate 90
0255 Oslo

22 54 17 00http://www.virke.no

Virke er hovedorganisasjonen for arbeidsgivere i handels- og tjenestenæringen. Det er næringer som står for halvparten av verdiskapingen i Norge. Vi kjemper for våre 24 000 medlemsvirksomheter slik at de er rustet for morgendagen, fordi deres utfordringer er våre utfordringer. 

Følg pressemeldinger fra Virke

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Virke på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Virke

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom