Virke

Presseinvitasjon: Grønt veikart for kunst- og kultursektoren

Del

Kulturnæringen vil ta ansvar og bidra mer til bærekraftig utvikling i Norge. Nå går en rekke aktører sammen for å skape et grønt veikart.

Onsdag 22. januar inviterer Virke med samarbeidspartnerneNorske Konsertarrangører, Norsk teater- og orkesterforening og Norske kulturhustil kick-offfor arbeidetmed grønt veikart 

Bredden av norsk kultursektor kommer, kultur- og likestillingsminister Trine Skei Grande, og klima- og miljøminister Ola Elvestuen kommerDet blir inspirerende innlegg og paneldiskusjoner. 

Vi tar for oss FNsbærekraftsmålmed konkrete målsettinger for 2030 og 2050. Det skal handle om de områdene hvor kunst-og kultursektoren kan gjøre størst forskjell, med et særlig fokus på klima. 

Målet erå ha klart et veikart for en grønn og bærekraftig kunst- og kultursektor i januar 2021. 

Det blir enkel lunsjservering og muligheter for å fortsette samtalene etter at arrangementet er avsluttet. 

Se hele programmet her:https://www.virke.no/Konferanser/gront-veikart-kultur/ 

Pressen er hjertelig velkommen! Gi oss gjerne beskjed om du kommer. 

Tid: Onsdag 22. januar, 9:00-12:30 

Sted: Kulturhuset, Youngs gate 6, Oslo 

Kontakt: 

Erika Bruun

Kommunikasjonsrådgiver

412 36 588

erika.bruun@virke.no

Nøkkelord

Bilder

Om Virke

Virke
Virke
Henrik Ibsens gate 90
0255 Oslo

22 54 17 00http://www.virke.no

Virke er hovedorganisasjonen for handels- og tjenestenæringen i Norge, og representerer over 22 000 virksomheter. Vi jobber for bedre rammevilkår for våre medlemmer, og et Norge som verdsetter og satser på de som driver virksomhet. 

Følg saker fra Virke

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Virke på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Virke

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom