PRESSEINVITASJON // Dra på ryddeaksjon med Drøbak kajakklubb i Strandryddeuka

Del

I samarbeid med Hold Norge Rent og Oslofjordens Friluftsråd inviterer Drøbak kajakklubb til padling og rydding av Håøya søndag 11. september.

Under Idrettens dag i Strandryddeuka oppfordrer vi til å rydde på hjemmebane! Det betyr at alle særforbund, kretser, klubber og lag får sjanse til å gjøre en forskjell i sitt område og holde det rent og pent i naturen.

Drøbak kajakklubb inviterer derfor til rydding av sin hjemmebane og adopsjonsområde fra sørenden av Håøya til Tåjebukta søndag 11. september.

NB! Det er ikke nødvendig å være medlem i klubben for å delta den dagen, men man behøver våttkort dersom man skal låne kajakk av klubben.

Program:

10.00 – 10.15 Åpning av arrangementet og informasjon om dagen
10.30 – 12.30 Rydding av søppel 
12.30 – 13.30 Lunsj på Naturverkstedet 
13.30 – transport tilbake til oppmøtested

Sted: Militærstranda, Husvikveien 44, Drøbak (Rydding skjer på Håøya)

Når: Oppmøte kl. 09.45, transport tilbake kl. 13.30

Ved interesse for arrangementet kan journalister ta kontakt med heidi@holdnorgerent.no for å lage en avtale om intervju og oppmøte. Det er også mulig å melde seg på via dette skjemaet:

https://drobakkajakk.no/arrangementer/strandrydding-sondag-11-09-med-hold-norge-rent/

Kontakter

Merethe HommelsgårdKommunikasjonsleder

HNRs mediekontakt og koordinerer vårt kommunikasjonsarbeid. Hun er ansvarlig for våre nettsider og sosiale medier og er i tillegg blant annet redaktør for HNR-magasinet som kommer ut en gang per år.

Tel:+47 402 18 214merethe.hommelsgaard@holdnorgerent.no

Bilder

Om Hold Norge Rent

Hold Norge Rent
Nedre Vollgate 9
0158 Oslo

400 01 438https://holdnorgerent.no

Hold Norge Rent er en ideell forening som arbeider mot forsøpling. Foreningen skal både forebygge forsøpling og bidra til å rydde opp avfall som er på avveie. Vår hovedoppgave er å engasjere frivillige til opprydding av eierløst avfall, og et av våre viktigste tiltak er Strandryddeuka som er Norges største kollektive ryddedugnad.

Følg pressemeldinger fra Hold Norge Rent

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Hold Norge Rent på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Hold Norge Rent

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom