PRESSEINVITASJON // Bli med på den store Strandryddedagen på lørdag

Del

Lørdag 17. september er det Strandryddedagen med stor S! Denne dagen ryddes det over hele Norge fra nord til sør, og Hold Norge Rent inviterer pressen til arrangement på Nordkapp og i Lindesnes.

Høydepunktet i Strandryddeuka er Strandryddedagen lørdag 17. september. Denne dagen markeres internasjonalt via International Coastal Cleanup Day og selvføgelig her hjemme i Norge med ryddeaksjoner fra nord til sør. Vi har to hovedarrangementer som vi inviterer pressen til, et på Nordkapp og et i Lindesnes.

Informasjon om Strandryddedagen på Nordkapp:

Vi rydder sammen med Honningsvåg Turn & Idrettsforening! Det er satt opp buss fra Rådhuset kl. 11.00 og alle som deltar får servert mat under ryddingen. Hold Norge Rent stiller også med konteinere og alt utstyr som man trenger til å rydde i Falkebergbukta.

Sted: Oppmøte utenfor Rådhuset, ryddinger skjer i Falkebergbukta.

Når: Kl. 10.45, transport går kl. 11.00

Informasjon om Strandryddedagen i Lindesnes:

Vi rydder sammen med Våre Strender Lindesnes! Det er satt opp transport fra Ballastbrygga med avgang kl. 10.00 til Hille. Det vil bli gitt informasjon om om dagen og sagt noen ord fra varaordfører og styrerepresentant i Hold Norge Rent. Vi ryddder strendene på Hille før det blir retur kl. 15.00. Det blir servert mat og litt drikke underveis men ta gjerne med din egen drikkeflaske.

Sted: Oppmøte på Ballastbrygga, rydding skjer på Hille.

Når: Kl 09.45 (avgang kl. 10.00) - retur kl. 15.00

Ved interesse for et av disse arrangementet kan journalister ta kontakt med merethe@holdnorgerent.no eller heidi@holdnorgerent.no for å lage en avtale om intervju og oppmøte.

Kontakter

Merethe HommelsgårdKommunikasjonsleder

HNRs mediekontakt og koordinerer vårt kommunikasjonsarbeid. Hun er ansvarlig for våre nettsider og sosiale medier og er i tillegg blant annet redaktør for HNR-magasinet som kommer ut en gang per år.

Tel:+47 402 18 214merethe.hommelsgaard@holdnorgerent.no

Bilder

Om Hold Norge Rent

Hold Norge Rent
Nedre Vollgate 9
0158 Oslo

400 01 438https://holdnorgerent.no

Hold Norge Rent er en ideell forening som arbeider mot forsøpling. Foreningen skal både forebygge forsøpling og bidra til å rydde opp avfall som er på avveie. Vår hovedoppgave er å engasjere frivillige til opprydding av eierløst avfall, og et av våre viktigste tiltak er Strandryddeuka som er Norges største kollektive ryddedugnad.

Følg pressemeldinger fra Hold Norge Rent

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Hold Norge Rent på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Hold Norge Rent

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom