Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI)

Presseinvitasjon: Bergen Fengsel gir bort egenprodusert smittevernutstyr til sykehjem.

Del

Bergen fengsel skal sammen med justisminister Monica Mæland overleverer egenprodusert smittevernutstyr til Kolstihagen sykehjem i Bergen, søndag 26.april. Smittevernutstyret er produsert inne i Bergen fengsel

Bergen fengsel har de siste ukene gjort om på deler av arbeidsdriften sin for å kunne produsere visirer og smittefrakker. Dette var i utgangspunktet tiltenkt eget bruk, men både innsatte og ansatte mente at det trolig var behov for slikt utstyr i andre deler av lokalsamfunnet.

I samarbeid med Bergen kommune fant de ut at sykehjemsetaten hadde det største behovet i Bergen. Kolstihagen sykehjem takket ja til å motta smittevernsutstyret som første mottaker.

Søndag vil ansatte ved Bergen fengsel overrekke smittevernsutstyret til ansatte ved Kolsithagen sykehjem. Justisminister Monica Mæland vil være tilstede, sammen med byråden i Bergen, Beate Husa.

Tid: Søndag 26.april, kl.16:30
Sted: Kolstihagen sykehjem, Bergen
Pressekontakt: Seniorrådgiver Aleksander Hage, 936 30 111 

Media bes møte opp 10 minutter før.

Nøkkelord

Bilder

Om Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI)

Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI)
Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI)
Solheimsgata 21
2000 Lillestrøm

404 38 800http://www.kriminalomsorgen.no

Følg saker fra Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI)

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom