TV 2

Presseinvitasjon - «Allsang på Grensen» - program 5

Del

Onsdag 15. juli er det klart for årets femte «Allsang på Grensen», og pressen inviteres til å følge innspillingen på Fredriksten Festning i Halden.

Artister onsdag 15. juli er: 

Didrik Solli-Tangen, Tom Mathisen, Lars Bremnes, Maria Haukaas Mittet, Rotlaus, Raylee og Ingeborg Walther.

Programledere er Katrine Moholt og Stian «Staysman» Thorbjørnsen.

Det vil i år være begrenset med plasser for media under sending.

Av smittevernhensyn må vi også ha navn og kontaktinfo på de som kommer til Halden.

Spørsmål om akkreditering rettes til pressesjef Jan-Petter Dahl i TV 2 på epost: jpd@tv2.no

Presse bør være på plass senest kl. 17.30.

Opptakene starter 18.00 og varer frem til ca. 20.00. 

NB: TV 2 har egen stillsfotograf på alle opptakene - bildene vil bli distribuert samme kveld som innspillingen skjer via NTB Scanpix. Disse er tilgjengelige for fritt bruk av media.

Programmet som spilles inn onsdag 15. juli sendes på TV 2 torsdag torsdag 23. juli.

Kontakter

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

Slik blir «Allsang på grensen»-sommeren på TV 23.6.2021 13:30:00 CEST | Pressemelding

24. juni fyres årets «Allsang på grensen»-sesong i gang på TV 2. Det er duket for en stjernespekket sommer når det populære programmet i år markerer sin 15. sesong. Nå er artistlista klar, og i premieren er det Sissel Kyrkjebø, Kurt Nilsen, Ulrikke Brandstorp, Marcus & Martinus og deres søster eMMa som skal lede an i allsangen på Fredriksten festning i Halden - i tillegg til at statsministeren har meldt sin ankomst.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom