TV 2

Presseinvitasjon - «Allsang på Grensen» - program 4

Del

Onsdag 8. juli er det klart for årets fjerde «Allsang på Grensen», og pressen inviteres til å følge innspillingen på Fredriksten Festning i Halden.

Programledere er Katrine Moholt og Stian «Staysman» Thorbjørnsen.

Artister onsdag 8. juli er: 

DDE, Jørn Hoel, Trine Rein, Kuseloftet, Arne Hurlen, Adam Gryting, Carina Dahl, Linni Meister, Lars Erik Blokkhus, Dag Ingebrigtsen, Rune Rudberg, Heine Totland, Thomas Brøndbo og Helene Bøksle.

Det vil i år være begrenset med plasser for media under sending.

Av smittevernhensyn må vi også ha navn og kontaktinfo på de som kommer til Halden.

Spørsmål om akkreditering rettes til pressesjef Jan-Petter Dahl i TV 2 på epost: jpd@tv2.no

Presse bør være på plass senest kl. 17.30.

Opptakene starter 18.00 og varer frem til ca. 20.00. 

NB: TV 2 har egen stillsfotograf på alle opptakene - bildene vil bli distribuert samme kveld som innspillingen skjer via NTB Scanpix. Disse er tilgjengelige for fritt bruk av media.

Programmet som spilles inn onsdag 8. juli sendes på TV 2 torsdag torsdag 16. juli.

Kontakter

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom