TV 2

Pressedag for Bloggerne

Del

Pressedag for «Bloggerne» blir onsdag 15. desember.

Sara Emilie Tandberg og Gisle Agledahl er nye profiler, og sammen med Martine Lunde, Alexandra Joner, Emma Ellingsen, Monica Nyhus og Eveline Karlsen utgjør de profilene vi skal følge i den 16. sesongen av «Bloggerne».

Pressedagen planlegges digitalt, og her blir det muligheter for gjøre intervjuer med profilene via video eller telefon.

Mer informasjon om sesogen og profilene  - les her.

Påmelding til pressedagen sendes på e-post innen mandag 13. desember kl. 12.00 til nina.engh@tv2.no.


«Bloggerne» - sesong 16 får premiere mandag 3. januar på TV 2 Play og TV 2 Livsstil.

Serien vil vises med nye episoder mandag til onsdag over totalt 7 uker. 

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom