OsloMet

Presenterer årets tall i opptaket til OsloMet

Del

Torsdag 19. juli feirer OsloMet de første studentene som får tilbud om studieplass ved det nye universitetet. Vi inviterer til pressekonferanse sammen med minister for forsking og høyere utdanning, Iselin Nybø, og flere nye studenter deltar også.

140 000 søkere til statlige universiteter og høgskoler får i disse dager svar på sin søknad om studieplass. Kunnskapsdepartementet, Samordna opptak og OsloMet inviterer sammen til pressekonferanse om årets opptak til høyere utdanning.

- Opptaket til høyere utdanning er viktig på flere måter. Det er ikke bare stort for hovedpersonene selv, men også viktig for arbeidslivet og politikere som jobber med framtidig kompetansebehov. Uten de godt kvalifiserte søkerne oppfyller ikke universitetene og høgskolene samfunnsoppdraget innen utdanning og forskning, sier prorektor for utdanning ved OsloMet, Nina Waaler.

På pressekonferansen vil minister for forsking og høyere utdanning, Iselin Nybø kommentere årets opptak, Samordna opptak forklare hovedtrekkene i de nasjonale tallene og prorektor for utdanning, Nina Waaler presentere tallene for OsloMet. NTNU og UiT vil også delta. Du får i tillegg muligheten til å møte noen nye studenter og representanter for fagmiljøene ved OsloMet.

Tid og sted: Pilestredet 46 (bygg P46) torsdag 19. juli, kl. 11.00.

Pressekonferansen blir sendt direkte via vår facebookside, og alle er også hjertelig velkommen til arrangementet.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om OsloMet

OsloMet
OsloMet
Postboks 4, St. Olavs plass
0130 Oslo

67 23 50 00http://www.oslomet.no

OsloMet – storbyuniversitetet (tidligere Høgskolen i Oslo og Akershus) har cirka 18.000 studenter og 2.100 ansatte, og har studier i Pilestredet, på Kjeller og i Sandvika.

OsloMet tilbyr et bredt spekter av høyere utdanning innen profesjonsrettede studier i Norge.

OsloMet er også en ledende leverandør av forskningsbasert kunnskap for velferdssamfunnet.

Følg saker fra OsloMet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra OsloMet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra OsloMet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom