Power

POWER sprenger salgsrekorder

Del

Black Week er i gang, og pandemien ser ikke ut til å sette en stopper for nordmenns handlelyst. Det merker blant andre den norske elektronikkjeden POWER, som i går, søndag, solgte like mye gjennom sine nettsider som på selveste Black Friday i fjor.

– Ikke overraskende, men veldig gøy, sier PR- og kommunikasjonssjef i POWER, Siri Røhr-Staff.

I følge Røhr-Staff har nettsalget til POWER vært helt overveldende siden de startet Black Week på fredag.

– Generelt sett har POWER de siste 6 månedene opplevd en ekstremt stor økning i besøk og omsetning på nett, og vi ser at det bare topper seg for hver dag som går denne uken. Første dag i salgsuken økte omsetningen vår med 290 prosent sammenlignet med i fjor.

Godt forberedt
Elkjeden har forberedt seg godt til årets største salgsuke.

– Black Friday er viktig for oss, men sikkerheten til kundene og våre ansatte kommer alltid i første rekke. Med både Click&Collect, DriveThru og hjemmelevering, har kundene våre mange muligheter å velge mellom når de skal handle. Vi har også spredt tilbudene våre utover uken – og alle tilbud finnes både i butikk og på nett. Med dette er vi forberedt på å gi kundene tidenes Black Friday-tilbud, kombinert med en trygg, rask og enkel handel enten man handler på nett eller i butikk, forteller kommunikasjonssjefen.

Forventer nye rekorder
Også i de fysiske butikkene går det unna. På lørdag hadde norskeide POWER 134 prosent flere besøkende enn i fjor. Nå følger de spent med på utviklingen for resten av uken, og ikke minst selve fredagen.

– Gode besøkstall i butikk og nettsider som koker lover godt. Vi regner med å ha en jevn utvikling av salget utover uka, så vi håper og tror at dette skal bli en all time high Black Week for oss – til tross for Korona, avslutter Siri Røhr-Staff.  

Kontakter

Bilder

Om Power

Power
Power
Solheimveien 6-8
1473 Lørenskog

67 92 70 00https://www.power.no/

POWER er hele Nordens elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk. POWER-suksessen startet i Danmark i 2015. Senere åpnet vi i Finland og Sverige, og i mai 2017 kom POWER til Norge.
I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene.
POWER Norge er et selskap eid av POWER International. POWER International eies av AWILHELMSEN AS og Dolphin Invest AS ved Øivind Tidemandsen. Det norskeide konsernet driver også POWER i Danmark, Finland og Sverige.

Følg saker fra Power

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Power på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Power

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom