NRK

Populære nyhetsbrev fra NRK 

Del

Ved årsskiftet bikket antall abonnenter på NRKs nyhetsbrev 100 000. Nytt fra strømmetjenesten NRK TV, appen NRK Radio og utenrikssjef Sigurd Falkenberg Mikkelsens nyhetsbrev, står for størstedelen av økningen.

Siden november har det ukentlige nyhetsbrevet fra Sigurd Falkenberg Mikkelsen gått fra null til over 11 000 abonnenter. Hvis man er opptatt av utenriksstoff, er dette en fin oppsummering av de viktigste nyhetene i uken som gikk. 

For podkast- eller serie-elskere er nyhetsbrevene fra NRK TV og NRK Radio en god kilde til informasjon om nye ting som kommer.  

Les mer her om hvordan man melder seg på et nyhetsbrev fra NRK: https://www.nrk.no/presse/nyhetsbrev-fra-nrk-1.14742549 

Nøkkelord

Kontakter

pressevakt@nrk.no, pressetelefon: 414 28 800

Bilder

Om NRK

NRK
NRK
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 Oslo

23 04 70 00http://www.nrk.no

Norsk rikskringkasting AS (NRK) skal fylle viktige sosiale, kulturelle og demokratiske behov i det norske samfunnet. NRK tilbyr strømmetjenester for radio og TV, fem TV-kanaler og 14 radiokanaler. I tillegg har NRK et bredt tilbud til publikum på nett. 

Følg saker fra NRK

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NRK på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NRK

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom