Sony Music Norway

plxntkid uttales plæntkɪd

Del

For en kort måned siden annonserte Verdal gutten plxntkid signering med ikoniske Epitaph Records. Nå slipper de sin andre singel sammen. «hospital bed» er ute på alle plattformer tirsdag 16. mars.

«hospital bed» ble først laget hjemme hos Anders, nå kjent for oss som plxntkid, en høstdag hjemme i Verdal for noen år siden. Teksten er den sammen den dag i dag, men har blitt spilt inn på nytt med en litt bedre mikrofon forteller han med et lite glimt i øyet. Som de fleste av låtene hans er denne også produsert av joki.

Det grunnleggende budskapet bak teksten er å ikke skyte rett fra hofta. Den er skrevet basert på en personlig opplevelse og bunner i at man må tenke seg om før man gjør noe dumt, for det kan raskt komme tilbake å bite deg i ryggen en dag. «Jeg håper det er en sang folk kan relatere seg til, og at den kanskje hjelper noen» - plxntkid.

«hospital bed» er tilgjengelig på alle plattformer tirsdag 16. mars

Signeringen med Epitaph Records har høstet mye godord og de positive tilbakemeldingene har strømmet på fra flere hold, både offentlig og privat. «Dagen første singel kom ut fikk jeg melding av en elev på Levanger videregående skole, der jeg gikk, og han spurte om hvordan «plxntkid» uttales, fordi læreren hadde fått med seg signeringen og utgivelsen. Det synes jeg var veldig gripende. For dere som fortsatt lurer, så uttales det plæntkɪd. Personlig så har jeg det ikke helt hundre, men det føles fantastisk å endelig begynne å slippe musikk under Epitaph», forteller plxntkid.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom