Plan International Norge

Plan International Norge lanserer podkast

Del
I F*ordet skal lytterne rustes med kunnskap om moderne likestilling og jentekamp.

Målet med podkasten F*ordet er at folk skal kunne få inspirasjon, forståelse og triks, slik at de lettere tør å ta diskusjonen når de hører noen si: «Hva er det egentlig å mase med? Vi er jo helt likestilte i dag!».

–        Det har vært alvorlig tilbakegang for jenters rettigheter og likestilling de siste årene. Det er derfor viktigere enn noen gang at vi kjemper for at alle skal ha like rettigheter og samme verdi. F*ordet gir oss muligheter til å spre kunnskap om tematikken til nye målgrupper, sierKari Helene Partapuoli, generalsekretær i Plan International Norge. 

Første episode har premiere på Kvinnedagen, 8.mars og har tittelen «Er det fremdeles viktig å snakke om likestilling i dag?». I episoden utforsker programleder Pernille Kjølberg Wikøren hvorfor vi fortsatt må snakke om likestilling i dagens samfunn og hvordan vi skal gjøre det. Feministikonet Sigrid Bonde Tusvik, TikTok-stjernen Delshad Khalil Hamad og podkaster- og samfunnsdebattant Sofie Frøysaa, gjester podcasten i denne episoden. 

–        Dette er tematikk jeg brenner for, så det å få lov til å være med å lære med lytterne, og spre det gode likestillingsbudskapet er veldig, veldig stas, sier programleder Pernille Kjølberg Wikøren.

Første sesong av F*ordet består av 20 episoder, som slippes hver onsdag. Podkasten lages i samarbeid med produksjonsselskapet Fremantle podkast Norge og er tilgjengelig i både Apple Podcast og Spotify. Fremantle podkast har ambisjon om å løfte frem kvinner foran og bak mikrofonen.

Les mer om F*ordet her!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Plan International Norge

Plan International Norge
Plan International Norge
Tullins gate 4C
0166 Oslo

56 09 99 09http://www.plan-norge.no

Plan International er en global bistandsorganisasjon som jobber for at alle barn skal ha like muligheter. Men der barn ikke har det bra, har jenter det verst. Derfor setter Plan jenter først. Vi jobber i mer enn 50 land og driver prosjekter i 55.000 lokalsamfunn verden over. Vi jobber særlig med barns beskyttelse mot vold og overgrep, forhindre barneekteskap, få unge ut i arbeid, og for tenåringsjenter i kriser.

Følg pressemeldinger fra Plan International Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Plan International Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Plan International Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom