Philips Hue

Philips Hue sørger for hjemmefest med Spotify

Del

Philips Hue og Spotify gir hjemmefest og hjemmekos et betydelig boost. Nå kan du matche humøret ditt med fargede lys som følger musikken fra din favoritt Spotify-spilleliste.

Mørke og kaldere dager gjør at vi tilbringer mer tid hjemme, og med den nye integrasjonen mellom Philips Hue og Spotify kan du enkelt lage den perfekte festen i stuen eller på kjøkkenet med en helhetlig lys- og lydopplevelse. Med den nye funksjonen vil du nå kunne forene lys og musikk, og Philips Hues smarte lys vil samhandle med favorittsangene dine og humøret ditt.

– Som verdensledende innen smartbelysning ønsker vi å tilby Philips Hue-brukerne våre nye og spennende måter å skape personlige lysopplevelser på. Med de nyeste lysproduktene og integrasjonen med Spotify tilbyr vi muligheten til å kombinere lys, farge og lyd for den mest stemningsfulle opplevelsen, sier Jasper Vervoort, bedriftsleder for Philips Hue hos Signify. 

Lys og lyd med Philips Hue x Spotify

Den nye funksjonen i Philips Hue-appen gjør det mulig å koble Spotify direkte til appen. Ved hjelp av algoritmer leser Philips Hue data fra hver sang som spilles via Spotify, uavhengig av enhet. Deretter opprettes et avansert lysmanus slik at lyset fra Philips Hue ikke bare reagerer på sangens rytme, men også på sjangeren og stemningen. For å komme i gang trenger du en Philips Hue Bridge, fargekompatible Philips Hue-pærer eller lamper, samt en Spotify-konto. 

Integrasjonen mellom Philips Hue og Spotify gir de perfekte forholdene for en oppslukende hjemmefest. Og enten det er på julebord eller i middagsselskap med slekten vil lyset og musikken sette stemningen.

Kontakter

Bilder

Om Philips Hue

Philips Hue
Philips Hue
Karvesvingen 5
0579 Oslo

22 74 80 00https://www.philips-hue.com/no-no

Philips Hue er verdensledende innen smartbelysning med sitt brede utvalg av LED-pærer, lamper, sensorer og smarte brytere. Philips Hue lar deg skape en unik atmosfære med vakre farger og scener, lage praktiske tidtakere og automatiseringer for å hjelpe deg med å føle deg tryggere, bruke det beste lyset til dine daglige aktiviteter og hjelpe deg med å sette riktig humør.

Følg pressemeldinger fra Philips Hue

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Philips Hue på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Philips Hue

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom