PSA Norge

Peugeot e-Expert – utslippsfri varetransport

Del

Som et ledd i strategien om å tilby 100 prosent utslippsfrie nyttekjøretøy innen 2021, slippes det nå bilde av e-Expert.

Peugeot vil lede an i strategien for å tilby utslippsfrie nyttekjøretøy, og Expert kan fra sommeren neste år leveres som en helelektrisk variant: e-Expert. Batteripakkene på 50 og 75 kWt sørger for en rekkevidde på henholdsvis 200 og 300 kilometer målt med WLTP-metoden.

Peugeot har allerede en lang fartstid bak seg med utslippsfrie nyttekjøretøy. Forrige variant av Peugeot Partner har vist seg å fungere for flere yrkesgrupper og arbeidsoppgaver.

I løpet 2021 vil både nye Partner, Expert og Boxer være lansert som elektriske varebiler.

Peugeot e-Expert, som er først ut, vil på de fleste områder, bli tilsvarende den konvensjonelle modellen som finnes i dag. Den vil leveres i tre lengder (4,6 m., 4,95 m. og 5,3 m). Disse har en lastekapasitet på henholdsvis 4,6 m3, 5,3 m3 og 6,1 m3. I tillegg vil den elektriske modellen bli levert som chassis, som betyr en rekke muligheter for påbygg.

De kan også leveres med tilhengerfeste. Nyttelasten blir om lag 1.200 kilo avhengig av modell.

Lading og forvarming av bilen styres via app.

Bilene bygges på fabrikken i Hordain som ligger i Nord-Frankrike. Den elektriske drivlinjen bygges i Trémery øst i Frankrike.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om PSA Norge

PSA Norge
PSA Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00

Følg saker fra PSA Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra PSA Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra PSA Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom