TV 2

Petter Northug blir TV 2-profil under Ekstremsportveko

Del

Petter Northug blir en av flere TV 2-profiler når kanalen sender daglig fra Ekstremsportveko på Voss.

Petter Northug blir en viktig profil for TV 2 under Ekstremsportveko. Foto: Espen Solli, TV 2.
Petter Northug blir en viktig profil for TV 2 under Ekstremsportveko. Foto: Espen Solli, TV 2.

I 21 år har Ekstremsportveko eksistert på Voss, hvor utøvere og publikum over hele verden kommer for å oppleve sport og musikk i en herlig symbiose. Det unike med Veko er at man samler mennesker på tvers av idretter, alder og interesser fra 50 nasjoner. 

Skikongen Petter Northug vil være en av TV 2-profilene under uken, og TV 2 Sporten gleder seg til å sende unike sportsstunt og begivenheter fra magiske Voss siste uken i juni. 

- Petter Northug jr. elsker fortsatt å konkurrere, leke og sprenge grenser! Det er nettopp disse utfordringene Ekstremsportveko handler om også, så Petter, Veko og Voss blir en perfekt match, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2 Sporten.

- Ekstremsportveko har lang erfaring med produksjon av ekstremsport på TV helt siden 1998. Miljøet rundt Ekstremsportveko har vært pionerer innen hvordan man presenterer ekstremsport på TV-skjermen. Målet er å utvikle dette til det neste nivået sammen med TV 2, sier daglig leder Kjetil Kriken i Ekstremsportveko. 

Slik sender TV 2, TV 2 Zebra og TV 2 Sumo:

Sendingene fra Ekstremsportveko får premiere på TV 2 hovedkanalen søndag 23. juni kl. 22.45.

TV 2 vil sende mandag til fredag kl. 19.00 og på TV 2 Zebra mandag til fredag kl. 23.00.

Kontakter

Jan-Petter DahlPR- og mediesjef

Kontaktperson for spørsmål om seertall fra media rundt programmene som sendes på TV 2-kanalene. Pressekontakt for Skavlan, Gullruten, Nyhets- og sportsprofiler, sportseventer og Allsang på Grensen.

928 60 363jan-petter.dahl@tv2.no

Bilder

Petter Northug blir en viktig profil for TV 2 under Ekstremsportveko. Foto: Espen Solli, TV 2.
Petter Northug blir en viktig profil for TV 2 under Ekstremsportveko. Foto: Espen Solli, TV 2.
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sport 1 og 2, TV 2 Sumo, TV2.no og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom