Sony Music Norway

Personlig og utleverende fra Morgan Sulele

Del

Du vet den følelsen du får når du går gjennom en sorg etter et brudd, og eksen attpåtil har funnet seg en ny kjæreste? Man ønsker hverandre alt godt, men likevel sårer det å se at den andre har gått videre. Nettopp den følelsen er inspirasjonen bak Morgan Suleles nye låt.

«Jeg håper folk, og ikke bare gutter, kjenner seg litt igjen i teksten. De fleste har gått gjennom en sånn prosess, så jeg håper folk kan kjenne seg litt igjen og at den kan hjelpe noen som er i samme situasjon.», forteller Morgan Sulele

Den meget personlige og utleverende låten er skrevet sammen med Magnus Bertelsen og Peder Elias, og er produsert av svenske Carl-Philip Ström.

«Da det var oss» er ute på alle plattformer fredag 21. januar.

Siden gjennombruddet med "Bare min" sommeren 2016, har Morgan Sulele turnert og spilt konserter og festivaler over hele landet, samt herjet på hitlister over hele Norden. Legger du sammen egne låter og låter han har skrevet for andre kan han (om han hadde vært typen til det) skryte av over 900 millioner streams så langt.

Han har blant annet jobbet med artister som Matoma, Tungevaag & Raaban, Marcus & Martinus, Jesper Jenset, Katastrofe og Staysman. Magnus Clausen, som han egentlig heter, er også en av låtskriverne på John Legends nye låt «In My Mind», som i skrivende stund har drøye 26 millioner streams. Clausen har i tillegg vært delaktig på det nye albumet til Alan Walker, og co-skrevet låten «Not You ft. Emma Steinbakken»

Vinteren 2020 fikk vi muligheten til og bli bedre kjent med personen bak de folkekjære låtene da Morgan (Magnus) var med i den niende sesongen av «Hver gang vi møtes» på TV2.

Morgan har holdt aktivitetsnivået oppe til tross for pandemien, og i løpet av 2021 ga han ut «Danse Med Meg Selv» og «Sørenga» med Arne Hurlen og Postgirobygget, i tillegg til samarbeidet med Adrian Sellevoll på låtene «Bacardi fra en kopp» og «Skyene».

Nå er Morgan klar for å vise en litt annen side av seg selv, og gleder seg til å slippe mer musikk i løpet av 2022.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
(C) Guro Sommer
(C) Guro Sommer
Last ned bilde
(C) Guro Sommer
(C) Guro Sommer
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Ærlig og personlig fra Turab19.5.2022 08:30:00 CEST | Pressemelding

«Jeg lot hun dra» er blant Turabs mest ærlige og personlige låter, og markerer på mange måter en ny start med flere spennende prosjekter for 24-åringen. Låten tar opp både viktige og fundamentale verdiprinsipper, der den skildrer en persons tydelige frustrasjon og anger for å måtte gi slipp på noen man elsker. Allikevel er det nødvendig for hans sjelero og frihet. Jenta tror ikke på Gud, gutten gjør - og grunnet denne fundamentale forskjellen ville forholdet aldri fungert uansett hvor mye man ville, og/eller elsket hverandre.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom