Moelven

Permitteringer ved Moelven Limtre på Vatnestrøm i Agder

Del
Moelven Limtre har i dag sendt ut permitteringsvarsel til 16 medarbeidere ved avdelingen på Vatnestrøm i Agder. Årsaken skyldes sviktende aktivitet i byggebransjen.
Moelven Limtre AS, avd Agder
Moelven Limtre AS, avd Agder

- Dette er en trist beskjed til alle våre medarbeidere på Vatnestrøm, men dessverre har vi ikke et annet valg slik markedsforholdene er om dagen. Vi må nedskalere produksjonen for å tilpasse oss den sviktende etterspørselen. Som mange andre blir vi rammet av en drastisk nedgang i byggeaktiviteten, og vi har ikke sett lignende siden finanskrisen, sier adm.dir. i Moelven Limtre, Rune Abrahamsen.

Moelven Limtres avdeling i Agder har 18 medarbeidere på Vatnestrøm. De produserer limtre til byggevarehandelen og industrimarkedet. 16 av de 18 medarbeiderne har i dag fått varsel om permittering i 12 uker. Dette betyr at produksjonen stoppes opp fra og med uke fire.

Leveranser som før

- Slik det ser ut i dag, sikter vi oss inn mot å gå tilbake til normal drift igjen i midten av april. Fram til da vil alle kunder få varene sine levert fra fabrikken vår i Moelv, sier Abrahamsen.

Moelven Limtre har et godt samarbeid med både fagforeningene og NAV for å ivareta medarbeidere som permitteres.

Kontakter

Bilder

Moelven Limtre AS, avd Agder
Moelven Limtre AS, avd Agder
Last ned bilde
Rune Abrahamsen, adm dir Moelven Limtre AS
Rune Abrahamsen, adm dir Moelven Limtre AS
Last ned bilde

Om Moelven

Moelven
Moelven
Industrivegen 2
2390 Moelv

+47 623 47 000https://www.moelven.com/no

Moelven Industrier ASA er et skandinavisk industrikonsern som produserer og leverer bærekraftige produkter og løsninger til byggebransjen. Konsernet hadde en omsetning i 2021 på rundt NOK 14,8 milliarder, og har ca. 3300 medarbeidere. Moelvens 34 produksjonsselskaper er fordelt på 41 produksjonssteder i Norge og Sverige, og er organisert i tre divisjoner: Timber, Wood og Byggsystemer.

Følg pressemeldinger fra Moelven

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Moelven på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Moelven

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom