Sirkus Shopping

Per Heimly og Trend Models søker etter modeller i Trondheim

Del

Per Heimly vil på lørdag sammen med modell byrået Trend Models holde audition på kjøpesenteret Sirkus Shopping. Dette samarbeidet har blitt ut fra at de begge søker etter nye modeller til sine arkiv. Trend Models er et anerkjent modellbyrå og har funnet flere av sine store internasjonale modeller på dette arrangementet tidligere år. .

Dette er en veldig god arena for å finne de skulte skattene midt Norge har å by på. Ingen andre kjøpesenter har klart å arrangere et så stort arrangement hvor alle de som ønsker å bli modell får treffe både modellmamma Gry Sæther og kjendisfotograf Per Heimly.

Det søkes i år etter flere hundre modeller, blandt annet søkes det etter 45 modeller født før 1985!

Dette er en alder som er vanskelig å finne folk til når man trenger dette til fotograferinger. Det er også et ønske om å få flere barn med på dette. Barn er ferskvare siden de ofte endrer utsende mye på bare et år.

Per har valgt Sirkus Shopping som plass for dette arrangementet fordi Sirkus er kjent i Trondheim for å være plassen for både opplevelse og shopping. Per Heimly og Trend models vet med erfaring at det vil være stor oppslutning på aktiviteten. Etter dagens slutt sitter begge med et stort arkiv av potensielle trøndere i arkivet til å bruke som modeller på fotograferinger både til sine oppdragsgivere og til egne arrangement,

Alle som kommer vil blir registrert av Trend models og fotografert av Per Heimly.

På denne dagen stiller også senterets aktuelle butikker med blant annet gratis speedstyling på hår og sminke og speedkonsultasjon med Image Stylist.

For mer informasjon og sitater i denne saken, ta kontakt med: Ida Melhuus på telefon 97991681 eller send mail til ida@sirkusshopping.no

Er det ønskelig med intervju eller reportasje under dagen så ta kontakt.

Nøkkelord

Kontakter

Ida Melhuus tlf nr 97991682
ida@sirkusshopping.no

Bilder

Lenker

Om Sirkus Shopping

Sirkus Shopping
Sirkus Shopping
Falkenborgvegen 1
7044 Trondheim

41 40 77 77http://www.sirkusshopping.no

Sirkus Shopping er et av Midt Norges største kjøpesenter ligger på kollektiv knutepunkt  i Trondheim øst ved innkjøringen til Trondheim sentrum. Kjøpesenteret har visjon "STORE OPPLEVELSER" som vi lever etter med å gi våre gjester en annerledes handelseopplevelse. Vi har mange event som skal være med å innfri denne visjonen.

Sirkus har en sterk butikkmiks med vekt på mote og ungdomsbutikker, spisesteder og interiør.

Følg saker fra Sirkus Shopping

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sirkus Shopping på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sirkus Shopping

Eventyreren upåvirket av Corona, åpner sin 7. butikk på torsdag24.11.2020 09:21:36 CETPressemelding

Lars Monsen åpnet sist torsdag sin 6. butikk i Bergen og nå sin 7. butikk dagen før Black Friday. Denne butikken er på Sirkus shopping i Trondheim. Lars har åpnet 4 butikker bare i 2020. Ekspedisjonsfareren er ikke påvirket negativt av Corona, men i stedet fått en enorm etterspørsel etter produktene sine. Folk har aldri vært så mye på tur som nå. «Jeg har opparbeidet meg mye erfaring på hvilket utstyr og bekledning som fungerer gjennom mine 5000 døgn ute i naturen. Gjennom mitt samarbeide med den nordnorske familiebedriften Løvold så åpner vi vår 7. butikk i Trondheim, sier Lars».

Trondheim får 42 nye arbeidsplasser14.8.2020 13:22:43 CESTPressemelding

I en tid der mange butikker lukker dørene og legger planlagte etableringer på is så åpner 6 nye kjeder butikker på Sirkus shopping i Trondheim. Koronapandemien skremmer ikke retail bransjen, men de satser i stedet på nyetableringer ved kjøpesenter. Kjøpesenteret Sirkus shopping ligger midt i et kollektivt knutepunkt i Trondheim øst og har 6 nye butikker som åpner midt under Korona. Dette gir Trondheim by 42 nye arbeidsplasser i en tid der det er stor arbeidsledighet og mange som mister jobben.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom