Trygg Trafikk

Per Gjerde tilbake i Trygg Trafikk

Del

Romsdalingen begynner som regionleder i Trygg Trafikk Møre og Romsdal fra 1. september. Etter mer enn 20 års fravær fra organisasjonen har Gjerde endelig «kommet hjem»

Gjerde jobbet i Trygg Trafikk fra 1991 til 1995 som fylkessekretær. Han tar over som regionleder etter Erik Hartmann som går over i en annen stilling i Trygg Trafikk fra 1. september.

- Jeg gleder meg til å jobbe med trafikksikkerhet i Møre og Romsdal.  Jeg ønsker å videreføre det positive og gode arbeidet som er gjort her de siste årene. Samarbeid med andre aktører i trafikksikkerhetsarbeidet blir viktig for meg. Dette er blant annet Møre og Romsdal fylkeskommune, Politiet, Statens vegvesen m.fl. For å kunne få gode resultater og reduksjon i antallet trafikkulykker, må vi trekke i samme retning.

Sammen med Gjerde og Hartmann utgjør også Harald Torseth trioen i Møre og Romsdal som skal jobbe for å øke trafikksikkerheten i fylket.

Kontakter

Bilder

Om Trygg Trafikk

Trygg Trafikk
Trygg Trafikk
Tullinsgate 2
0103 Oslo

22 40 40 40http://www.tryggtrafikk.no

Trygg Trafikk jobber for at færrest mulig skal omkomme eller bli hardt skadet i trafikken. Vi er tilstede i alle landets fylker. Trygg Trafikk er både samarbeidspartner og pådriver overfor myndigheter og bedrifter. Vi er også et bindeledd mellom frivillige aktører og myndigheter.

Følg saker fra Trygg Trafikk

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Trygg Trafikk på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Trygg Trafikk

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom