Peab

Peab rigger for videre vekst i Osloregionen

Del

Har ansatt Haakon Løberg som assisterende regiondirektør i Peab AS og Jarle Gehrken som assisterende regionsjef i Oslo.

Illustrasjonsfoto. Foto: Bård Gudim.
Illustrasjonsfoto. Foto: Bård Gudim.

– Vi har over noen år bygget opp en solid og velfungerende byggvirksomhet i Osloregionen. Mulighetene i markedet er store, og nå tilfører vi nye ressurser og kompetanse for kunne fortsette veksten, sier administrerende direktør Kjetil Runningen i Peab AS.

Skal videreutvikle virksomheten i Oslo

Haakon Løberg er ansatt som assisterende regiondirektør. Han får et spesielt ansvar for videreutvikling av byggvirksomheten i Osloregionen. Løberg kommer fra stillingen som distriktssjef Øst i Kruse Smith Entreprenør.

– Haakon har den rette erfaringen og kompetansen for å bidra til videre vekst og utvikling av våre ansatte og organisasjonen i Oslo. Han har 27 års erfaring fra entreprenørvirksomhet, et stort nettverk i bransjen, og er svært motivert for jobben, sier Kjetil Runningen.

Ble trigget av Peabs verdigrunnlag og forretningsforståelse

Løberg har utdanning som tømrer, og har senere gått Husbyggerlinjen ved Sofienberg Tekniske Fagskole. Han har også studert bedriftsøkonomi ved BI og har en VDC-opplæring fra NTNU.

– Jeg fikk et veldig godt inntrykk av Peab gjennom rekrutteringsprosessen. De viste til et godt og solid verdigrunnlag, satsing på arbeidsmiljø og systematisk arbeid med mål og strategier. Det forteller meg om god forretningsforståelse, noe vi trenger for å lykkes som entreprenør i et marked med tøff konkurranse. Jeg gleder meg til å starte i Peab og ser frem til å bli kjent med nye kollegaer, sier han.

Styrket satsing innen bolig og næring

Peab har også ansatt Jarle Gehrken som assisterende regionsjef i Oslo, med ansvar for bolig. Han kommer fra stillingen som prosjektsjef i JM Norge.

– Vi ønsker et større nedslagsfelt og en jevn miks av prosjekter innen både bolig og næring. Jarle har jobbet med større feltutbygginger og eiendomsutvikling, og vil få ansvar for boligporteføljen vår. Når han er på plass, vil jeg styre næringsporteføljen, slik at vi totalt sett styrker vårt arbeid innen begge segmentene, sier Trond Ormstad, regionsjef i Oslo.

Har troen på lokal tilnærming og satsing på kjerneverdier

Gehrken er utdannet sivilingeniør innen bygg- og miljøteknikk ved NTNU, og har jobbet i bransjen i 17 år, blant annet som anleggsleder og prosjektleder. Han har vært prosjektsjef i JM Norge siden 2017.

– Peab er en stor og viktig samfunnsbygger med lokal tilnærming. Det tror jeg er ekstremt viktig. Satsningen på kjerneverdiene til Peab treffer meg, og jeg har tro på at vi skal være den mest attraktive arbeidsgiveren. Jeg ser frem til å bidra til videre utvikling av boligporteføljen. Dette er en oppgave som jeg virkelig gleder meg til å gå løs på, sier han.

Både Løberg og Gehrken vil starte i Peab etter sommerferien.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Illustrasjonsfoto. Foto: Bård Gudim.
Illustrasjonsfoto. Foto: Bård Gudim.
Last ned bilde
Kjetil Runningen, adm. direktør i Peab AS. Foto: Mats Bakken
Kjetil Runningen, adm. direktør i Peab AS. Foto: Mats Bakken
Last ned bilde
Trond Ormstad, regionsjef i Peab AS, Oslo. Foto: Nicolas Tourrenc.
Trond Ormstad, regionsjef i Peab AS, Oslo. Foto: Nicolas Tourrenc.
Last ned bilde
Haakon Løberg starter etter sommerferien som assisterende regiondirektør i Peab AS.
Haakon Løberg starter etter sommerferien som assisterende regiondirektør i Peab AS.
Last ned bilde
Jarle Gehrken starter etter sommerferien som assisterende regionsjef i Peab AS, Oslo.
Jarle Gehrken starter etter sommerferien som assisterende regionsjef i Peab AS, Oslo.
Last ned bilde

Om Peab

Peab
Peab
Strandveien 17
1366 Lysaker

+47 23 30 30 00https://peab.no

Peab er Nordens samfunnsbygger med 15 000 medarbeidere og en omsetning på 57 milliarder svenske kroner. Med lokal tilstedeværelse og fokus på egne ressurser utvikler, anlegger og bygger vi hverdagen der livet leves. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert ved Nasdaq Stockholm. I Norge har Peab 1800 ansatte og en omsetning på ca. 8 milliarder kroner.

Følg pressemeldinger fra Peab

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Peab på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Peab

Peabs resultat første kvartal 2021: Fortsatt god ordreinngang og stabile markedsutsikter6.5.2021 13:19:07 CEST | Pressemelding

− Første kvartal omfatter lavere aktivitet grunnet sesong og vær. Etter vårt oppkjøp av virksomheter innen asfalt, pukk og grus har dette sesongmønsteret blitt enda tydeligere. Samtidig har Peabs totale virksomhet blitt mer diversifisert både når det gjelder land, produkter og kunder. I første kvartal har vi forbedret marginene i entreprenørvirksomhetene og boligutvikling. Vi har en god ordreinngang og en sterk finansiell posisjon, sier Jesper Göransson, konsernsjef i Peab.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom