Norges idrettsforbund

Påstander om manipulering av datamaterialet som er hentet ut av Moskva-laboratoriet

Del

Norges idrettsforbund støttet ikke WADAs avgjørelse om å oppheve utestengelsen av RUSADA, og mente det var svært uheldig at WADA renonserte på kravene som var stilt til russiske myndigheter og russisk idrett.

- Vi har tidligere uttrykt bekymring for at informasjonen som ble hentet ut fra Moskva-laboratoriet kunne være manipulert. Dersom dette skulle vise se å være tilfellet, er dette et svik mot alle vi som kjemper for en ren idrett. NIF ønsker imidlertid å avvente ytterligere kommentarer til etter møtet i Executive Committee i WADA, og uttalelser fra WADA i denne sammenheng, sier idrettspresident Berit Kjøll.

Om Norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund
Norges idrettsforbund
Sognsveien 73
0854 OSLO

21 02 90 00https://www.idrettsforbundet.no

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er det øverste organ i Norges største folkebevegelse. NIFs visjon er idrettsglede for alle.

Følg saker fra Norges idrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges idrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges idrettsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom