Parat

Parat-leder blir til statssekretær i Arbeidsdepartementet

Del

Vegard Einan er i statsråd utnevnt til statssekretær for Anniken Hauglie (H) i Arbeids- og sosialdepartementet. I Parat rykker Unn Kristin Olsen samtidig opp som ny Parat-leder, ny nestleder i Parat er Anneli Nyberg.

Einan er utnevnt til statssekretær tirsdag, men starter først arbeidet i departementet 5. august.

– Jeg forlater ledervervet i Parat med vemod, men ser frem til å jobbe med mange av de samme arbeidsoppgavene som før, men på et annet nivå. Arbeidsmarked, arbeidsmiljø og velferd er viktige saker for norske arbeidstakere og partene i arbeidslivet, sier Einan.


Konstituert Parat-leder, Unn Kristin Olsen, gratulerer Einan med utnevnelsen selv om hun gjerne skulle ha beholdt ham i en lengre tid i Parat.

– Hovedstyret i Parat har konstituert Anneli Nyberg som ny nestleder. Nyberg er en erfaren tillitsvalgt med bred nasjonal og internasjonal erfaring som Parat vil få stor glede av og som jeg ser frem til å jobbe tett sammen med i tiden fremover, sier Olsen.


Parats generalsekretær, Trond Reidar Hole, sier Einan etter hovedstyrets beslutning umiddelbart permitteres fra alle verv i Parat.

– Regjeringen har nå fått en ressurs vi gjerne skulle beholdt i Parat, men ønsker ham lykke til i ny jobb, sier Hole.

Nøkkelord

Kontakter

Om Parat

Parat
Parat
Lakkegata 19-23
0133 Oslo

21 01 36 00http://www.parat.com

Følg saker fra Parat

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Parat på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Parat

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom