Deloitte

Påmelding åpnet for “SHE Leads - executive leadership & mentorship program”

Del

Kvinner utgjør kun 16 % av toppledergrupper. Deloitte og Korn Ferry har i samarbeid med SHE utviklet et lederutviklingsprogram for kvinner som ønsker å utløse sitt lederpotensial.

Formålet med programmet å utvikle og støtte deltakerne, via nettverksbygging, mentorordning samt faglig input, for å ruste kvinnene til å ta topplederroller.

SHE Leads executive leadership & mentorship program er åpnet for påmelding og alle søknader må være inne før 1. april 2020. Programmet inneholder 10 moduler med oppstart august 2020 og avsluttes i juni 2021. Programmet er bygget på den nyeste internasjonale forskningen om ledelse og personlig utvikling.

- Da vi skulle sette sammen den nyeste fagkunnskapen, velge læringsformen og finne frem til de beste bidragsyterne til å undervise så var hele tiden ambisjonen at dette programmet virkelig skal gi kvinner, med ulik bakgrunn, det beste markedet kan tilby, sier Annette Johnsen Solberg, leder av organisasjon- og lederutvikling i Deloitte.

- Det har vært utrolig spennende å utvikle dette programmet i partnerskap med SHE. De 25 heldige deltagerne som får tilbud om plass har virkelig et profesjonelt team i ryggen som vil løfte talentene opp og frem. Deloitte er stolte over å ta del i det samfunnsansvaret det er og påvirke kjønnsbalansen på toppledernivå. Programmet er utviklet med pro-bono ressurser sammen med SHE, sier Britt Otterdal Myrset, partner consulting i Deloitte.

Send inn din søknad innen 1. april på www.shecommunity.no

Søkerne bør ha mellom tre til åtte års ledererfaring. Les mer om lederutviklingsprogrammet her.

 For mer informasjon kontakt: Hanne Kvalheim, Britt Otterdal Myrseth, Annette Solberg Johnsen eller Cathrine Karlsen i Deloitte.  www.deloitte.no. Tlf: 23279600

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Deloitte

Deloitte
Deloitte
Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo

+47 23 27 90 00http://www.deloitte.no

Deloitte er et markedsledende selskap som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Vi etterstreber å hjelpe våre kunder realisere sine ambisjoner, skape en positiv forskjell i samfunnet, og utnytte potensialet i våre medarbeidere.

Vi arbeider for en rekke internasjonale selskaper og norske virksomheter innen alle deler av næringslivet, ideelle organisasjoner, idrett og kommunal- og statlig sektor. Hver klient har tilgang til et tverrfaglig team som kan trekke på erfarne medarbeidere og internasjonal kompetanse på tvers av industrier, sektorer og fagdisipliner. Gjennom dette er vi i stand til å bidra med dyp innsikt og kvalifiserte meninger om problemstillinger i daglig drift, så vel som innspill og vurderinger om fremtidige scenarier. Med 1500 ansatte ved 22 kontorer i Norge har vi kapasitet og kompetanse til å gjennomføre alle typer prosjekter. Vi bidrar til å skape resultater for våre klienter gjennom en strategisk tilnærming til utfordringer, med høy grad av praktisk gjennomføringsevne.

Følg saker fra Deloitte

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Deloitte på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Deloitte

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom