Grappa Musikkforlag AS

Paal Flaata med vakker og dramatisk tolkning av "If You Go Away"

Del

Siste singel før albumslipp fra Paal Flaata

Cover: Paal Flaata - "If You Go Away"
Cover: Paal Flaata - "If You Go Away"

Lytt til den her


Tror du det krever en spesiell fryktløshet å gi seg i kast med sanger som er gjort i så mange sterke versjoner som de sangene du fremfører? Det er jo konstant som å hoppe etter Wirkola?

– Ja, det har mange spørt om før, sier Paal Flaata og ler. – Det er mulig man er blitt litt tøff etter hvert. Du skal jo skape ditt eget univers, men det er fort gjort å falle. Det hender ofte at jeg stopper opp, at jeg bare ikke får til en låt. Jeg er ganske kresen, og det handler vel om å kjenne sine begrensninger også, sier Flaata beskjedent.

Jacques Brels «Ne me quitte pas» er blant populærmusikkens mest fremførte komposisjoner, på mange forskjellige språk. Paal Flaata bruker den engelske oversettelsen gjort av Rod McKuen "If You Go Away", i sin versjon.

Her har han igjen fått hårene til å reise seg i en versjon av «If You Go Away». Flaata har skapt en mektig og tidløs versjon. Gøran Grini tilføyer fremragende pianospill, som virkelig er med å understreke dramatikken og følsomheten i Flaata sin røst. I tillegg til vakker stryk fra Freddy Holm som akkompagnerer på bratsj og smakfullt og jazzpreget tromming fra Glenn Vidar Solheim.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Cover: Paal Flaata - "If You Go Away"
Cover: Paal Flaata - "If You Go Away"
Last ned bilde

Lenker

Om Grappa Musikkforlag AS

Grappa Musikkforlag AS
Grappa Musikkforlag AS
Akersgata 7
0158 Oslo

23 35 80 00http://www.grappa.no/no
Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er et av Norges største uavhengige plateselskap.

Grappa Musikkforlag har gitt ut over tre tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro.

Grappa samarbeider med Egmont Kids and Media om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider også med Norsk Komponistforening om innspilling og utgivelse av norsk samtidsmusikk på lablene Aurora og Hemera og med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Følg pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Slagkraftig og vakker julelåt fra stjernespekket kammerorkester9.12.2022 11:01:49 CET | Pressemelding

Skotske Sarah-Jane Summers og finske Juhani Silvola har satt sammen sitt eget kammerorkester, bestående av et stjernelag med norske folke-, klassisk- og jazz-musikere. Orkesteret ble døpt Sølvstrøk, og skaper en slagkraftig, nyanserik og livlig sound som kler duoens sjangeroverskridende musikk utmerket. I dag er de ute med låta «Christmas Day I da Mornin´», en Shetlandsk juleslått fra tidlig på 1800-tallet, som begynner som en stille snødekt julemorgen, våkner gradvis opp og utvikler seg, og ender opp i et mimrende tilbakeblikk over årene som har gått og julene som har vært.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom