Sony Music Norway

På rommet med TRXD og Sandra Lyng

Del

TRXD har med seg Sandra Lyng på singelen "In My Room". Tilgjengelig på alle plattformer fredag 19. mars.

Hva får du når låtskriver og produsent TRXD teamer opp med «hele Norges» Sandra Lyng? 
Den blide og sjarmerende 
artisten, vokalisten, artist, låtskriveren, foredragsholderen og forfatteren som også er talskvinne for blant annet mental helse og spiseforstyrrelser. 
Blir det dypt? Blir det alvorlig? Blir det hjerteskjærende?
Nix. Det blir god stemning og en banger av en festlåt! 

«In My Room er i veldig stor grad inspirert av festene vi ikke er på. Det blir litt sånn alt var så mye bedre før-stemning i studio når vi innser at det er et helt år siden vi slo oss løs på dansegulvet sist.» forklarer David 
Atarodiyan og fortsetter «Låten er en slags hyllest til de – til dels ulovlige – Oslo-klubbene jeg snek meg inn for å danse hele natten da jeg var tenåring. Det var der jeg opplevde musikken som inspirerte meg til å begynne å remixe, produsere og etterhvert også skrive musikk.»

TRXD har en drøss spennende samarbeid på samvittigheten, og selv om mye gjøres online nå så er det meste skrevet, eller skrevet og produsert, i studioet på Rodeløkka i Oslo. 
«Her har blant annet Turab og HAYES vært mye, når det har vært lov, og jeg har satt utrolig stor pris på å få jobbe med unge talenter som L.U:N.A, Icy Arn, Charlotte Qvale og Sofiloud. Jeg er heldig som har kunnet fortsette å gå på jobben nesten som normalt sånn at det faktisk har vært en jevn strøm med utgivelser selv det siste året.»

Og nå har han altså fått med seg ikonet Sandra Lyng på «In My Room», en energibombe av en låt om elektrisk tiltrekning.
«Det gledes å være tilbake i dance og EDM-verden, også da med en av de fineste og dyktigste fyrene i bransjen. Alt jeg håper på er at vi snart kan få spilt denne for publikum!» sier Sandra.

«In My Room» er en gave til deg som savner klubben eller dansegulvet, men danser hjemme på stuegulvet, ute i parken eller inne på rommet mens du venter på en ny vår.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom