Juristforbundet

På lørdag får du gratis jusshjelp

Del

Lørdag formiddag kan du få svar på juridiske spørsmål og råd om hvordan du bør håndtere saken din. Helt gratis. Jurister og advokater vil på Juristdagen 18. september stå på 37 stands over hele landet for å veilede publikum.

På Juristdagen står jurister og advokater klare til å hjelpe. Foto: Juristforbundet.
På Juristdagen står jurister og advokater klare til å hjelpe. Foto: Juristforbundet.

Juss er ikke alltid enkelt. Bare tenk på alle lover, forskrifter og «anbefalinger» som har kommet og gått for å hjelpe oss gjennom koronapandemien. Jurister er trent til å manøvrere i et slikt landskap. Derfor arrangerer Juristforbundet den årlige Juristdagen.

Spør oss om arv eller eiendom
Juristdagen er et tilbud om juridisk rådgivning med svært lav terskel. Jurister og advokater står sammen på 37 stands, fordelt på 21 kommuner over hele landet, for å svare på spørsmål fra publikum. Se fullstendig liste lenger ned.

Mange er i tvil om de skal søke bistand hos en advokat eller et offentlig kontor. På Juristdagens stands får du svar eller råd om hvor du kan gå videre med saken din.

Noen spørsmål går ofte igjen fra år til år – som arv og skifterett, eiendomsspørsmål og trygderett. I år forventer vi også mange spørsmål om reglene knyttet til koronapandemien.

Fokus på barn og unge
Juristdagen har i år et spesielt fokus på barn og unge, som særlig har vært rammet av pandemien. Flere stands i Oslo vil ha jurister med spesialkunnskap om lovverk som gjelder barn og unge, og er derfor godt forberedt på slike spørsmål.

Juristdagen arrangeres for 15. gang lørdag 18. september. Jurister fra ulike etater og virksomheter tar imot spørsmål fra publikum kl. 11.00-14.00.

Vedlagt liste over hvor Juristdagen arrangeres og lokale kontaktpersoner.

Se også: Juristdagen | Juristforbundet

Kontakter

Bilder

På Juristdagen står jurister og advokater klare til å hjelpe. Foto: Juristforbundet.
På Juristdagen står jurister og advokater klare til å hjelpe. Foto: Juristforbundet.
Last ned bilde

Dokumenter

Om Juristforbundet

Juristforbundet
Juristforbundet
Kristian Augustsgt 9
0164 Oslo

+47 40 00 24 25http://www.juristforbundet.no

Juristforbundet er interesse- og arbeidstakerorganisasjonen for mer enn 20.000 jurister, advokater og juridiske studenter. Vi arbeider for at medlemmene skal få best mulige lønns- og arbeidsvilkår. Vi støtter deres faglige utvikling og etiske bevissthet – og gir dem tilgang til nettverk og økonomiske fordeler. 

Juristforbundet arbeider for at rettssikkerhet og likhet for loven skal styrkes og gjelde alle innbyggere. Alle enkeltpersoner og virksomheter skal ha tilgang til rettshjelp og juridisk veiledning. Vi synliggjør betydningen av juridisk kompetanse i alle deler av samfunnet.

Følg pressemeldinger fra Juristforbundet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Juristforbundet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Juristforbundet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom