NRK

P3 Gaming er klare for maratonsending

Del

Lørdag 11. mai samler programleder Mikkel Løwe de beste spillerne til en åtte timer lang direktesendt konkurranse.

Programleder for sendingen er Mikkel Løwe. FOTO: Eivind Bjørnø/NRK
Programleder for sendingen er Mikkel Løwe. FOTO: Eivind Bjørnø/NRK

Gjennom sendingen skal laget konkurrere i spill som Fortnite, PUBG, Overwatch og CS:GO. I konkurransen må spillerne lykkes som et lag (squad).

Programleder Mikkel Løwe er selv en entusiastisk spiller.

–   Det blir gøy å spille med Norges beste i disse spillene som er en så stor del av livet mitt. Jeg har jo alltid elsket denne spillsjangeren og nå får jeg spille med en hel squad som har samme «passion» som meg, sier Løwe om sendingen.

Seere som følger med på sendingen får se spillerne komme seg videre i spillene gjennom å lage taktikker og strategier, og ved å hjelpe hverandre.

–   Dette er et unikt og viktig event fordi vi får samlet og vist frem noen av de beste norske e-sportutøverne. Samtidig får vi sett om det er mulig å samarbeide og lære av hverandre på tvers av spillene de spiller. Også tror vi at det kommer til å bli veldig gøy å se på, sier Espen Skagen, prosjektleder for sendingen.

Disse deltar i «squaden»:

Jørgen «Decod» Myrlund, fra Løten

Jonathan «Jetpacks» Bergius, fra Drammen

Anders «aNdz» Kjær, fra Oslo

Mikael «Ultra» Andersen, fra Lakselv.

Maratonsendingen sendes fra det nybygde gamingstudioet på NRK Tyholt, og går å følge med på via Twitch og strømmetjenesten NRK TV.

Se dokumentaren om de ulike spillerne på P3 Gaming sin YouTube-konto.

Kontakter

Bilder

Programleder for sendingen er Mikkel Løwe. FOTO: Eivind Bjørnø/NRK
Programleder for sendingen er Mikkel Løwe. FOTO: Eivind Bjørnø/NRK
Last ned bilde

Om NRK

NRK
NRK
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 Oslo

23 04 70 00http://www.nrk.no
Som allmennekringkaster skal NRK fylle viktige sosiale, kulturelle og demokratiske behov i det norske samfunnet. NRK tilbyr et bredt og variert medietilbud for det norske publikum gjennom NRK.NO, NRK TV, NRK Radio, fem TV-kanaler og 14 radiokanaler. Nær ni av ti nordmenn tar daglig del i innhold fra NRK på en eller flere plattformer.

Følg saker fra NRK

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NRK på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NRK

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom