C-Medical

Øyvind Bakke (44) blir administrerende direktør i C-Medical Group

Del
Øyvind Bakke kommer fra stillingen som administrerende direktør i Helse Møre og Romsdal og er kåret til årets helseleder i Norge. 1. april starter han i C-Medical Group.

– Øyvind Bakke har solid ledererfaring både fra privat og offentlig helsetjeneste. Bakgrunnen hans gjør meg trygg på at han kommer til å bli en strålende leder og viktig bidragsyter i C-Medicals vekst og utvikling, sier styreleder i C-Medical Group, Patrik Egeland.

Øyvind Bakke er utdannet sykepleier, og ble i januar hedret med Norsk sykehus- og helsetjenesteforenings helselederpris. Etter over tre år som administrerende direktør i Helse Møre og Romsdal, går han inn som administrerende direktør hos C-Medical Group.

Bakke får ansvaret for C-Medical sin virksomhet både i Norge og Sverige. Selskapet er en av Skandinavias ledende leverandører av private helsetjenester, med spesialister innen gynekologi, urologi, fertilitet og ortopedi.

– Jeg gleder meg aller mest til å bli kjent med alle de dyktige fagfolka, og så er jeg ivrig etter å bli med på å videreutvikle spesialisthelsetjenestene til C-Medical i Norge og Sverige. Å fremme fagområdet kvinne- og mannehelse, og å være en stemme for sykdommer og tema som har lav status og som kan være tabubelagte, finner jeg både motiverende og meningsfullt sier Bakke, og fortsetter:


– Vi i C-Medical har en viktig samfunnsoppgave med tanke på å styrke totaltilbudet til befolkningen. Helsetjenestene vi tilbyr er et viktig supplement som driver helsetjenesten fremover og vi ønsker å være en aktør som sammen med vårt gode offentlige helsevesen bidrar til å styrke tilbudet til befolkningen, kommenterer Øyvind Bakke.

C-Medical har en sterk posisjon innen urologi og er den private aktøren som utfører fleste prostatektomier i Norden med svært gode resultater. Selskapet er også den eneste klinikken i Norge som tilbyr robotkirurgi ved kreft i livmoren og andre gynekologiske lidelser.

Selskapet ønsker å bygge videre på erfaringene fra urologi og bli Nordens ledende private aktør innen kvinnehelse. De har blant annet allerede etablert vulvapoliklinikk og utviklet et godt tverrfaglig samarbeid mellom flere faggrupper til beste for pasientene akkurat slik Kvinnehelseutvalget anbefaler.

– Kvinnehelse inkluderer blant annet lidelser som endometriose, urinlekkasjer, oppfølging etter fødsel og ufrivillig barnløshet, og har vært forsømt som fagområde i årevis. Øyvind har vist at han har gjennomføringskraft og er svært opptatt av å utvikle faglig gode tilbud. Det er nettopp dette vi trenger innenfor kvinnehelse, sier Madeleine Engen, fagansvarlig gynekolog og grunnlegger av Kompetansesenteret for Kvinnehelse innenfor C-Medical.

C-Medical opplever stor etterspørsel etter spesialisthelsetjenester innenfor både kvinne- og mannehelse i Norge og Sverige, og har fagfolk som tilbyr korte ventetider på utredning og behandling.

– Vi vill varmt välkomna Øyvind Bakke, som ny koncernchef för CM Group. Han har en mångårig ledarerfarenhet inom såväl offentlig som privat sjukvård og van med många tuffa prioriteringsfrågor. I grunden har han en stabil förankring i sjukvården och är själv utbildad sjuksköterska. Øyvind är driven och engagerad, och vi ser alla fram emot en förändringsresa som kommer att ta organisationen framåt och till nya mål, sier Maria Frånlund, fagansvarlig urolog i C-Medical.

Kontakter

Patrik Egeland
Styreleder, C-Medical Group
+47 916 06 519
patrik.egeland@cmedical.no

Øyvind Bakke
Administrerende direktør, C-Medical Group
+47 913 69 981
Oyvind.bakke@cmedical.no

Bilder

Om C-Medical

C-Medical
Sørkedalsveien 10
0369 Oslo

22 60 00 50https://cmedical.no/

C-Medical er en av Skandinavias ledende tilbydere av spesialisthelsetjenestene urologi, gynekologi og ortopedi. Vi lanserer landets første helhetlige kompetansesenter for kvinnehelse.

C-Medical har samlet gynekologer med særlig kompetanse innen visse kroniske kvinnesykdommer som endometriose og vulvasmerter. De jobber i unike, tverrfaglige team. Vi ønsker å gjøre pasientene bedre raskere og lære dem å mestre egen sykdom.

Følg pressemeldinger fra C-Medical

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra C-Medical på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra C-Medical