Regnskap Norge

Overskudd 2019 – Jubileumskonferansen

Del

Det største bransjetreffet noensinne, med norgesrekord i workshop.

Overskudd 2019 – Jubileumskonferansen
Overskudd 2019 – Jubileumskonferansen

3.–4. september arrangerer Regnskap Norge Overskudd 2019 – Jubileumskonferansen. .

Med 800 fremoverlente regnskapsfolk blir dette den største møteplassen for regnskapsbransjen – det største bransjetreffet noensinne!

Konferansen avholdes på the Qube på Gardermoen.

Overskudd 2019 – vi bygger fremtidens regnskapsbransje

Regnskapsbransjen speiler næringslivet og samfunnets utvikling, og har alltid vært i endring. Nå består endringen i at bransjen beveger seg fra å være tradisjonelle regnskapsførere til å jobbe som rådgivere – en endring som krever nye forretningsmodeller og som har verdiskapning hos kunden i fokus.

På Overskudd 2019 settes norgesrekord i workshop: 800 deltakere skal få jobbe med utvikling av forretningsideer – med en praktisk tilnærming og innføring i Business Model Canvas med høyskolelektor på BI,Tor Haugnes.

Regnskap Norges 50-årsjubileum vil prege arrangementet, og årets utgave av Overskudd har derfor fått navnet «Jubileumskonferansen». Vi skal feire bransjen, foreningen og medlemmene våre ordentlig!

Pernille Sørensen og Tore Sagen er konferansierer.

Program Overskudd 2019

Overskudd 2019 foredragsholdere

I løpet av konferansens to dager vil vi blant annet få presentert nye løsninger, og få innsikt i hvordan regnskapsførerne skal tilegne seg nye løsninger og hvordan man gjør det på en lønnsom måte.

Ved å utnytte mulighetene ny teknologi gir kan regnskapsføreren være enda tettere på kunden og jobbe med informasjon i sanntid. Ingen kjenner bedriftene bedre enn regnskapsføreren, som med sin kompetanse og innsikt gir kunden riktig beslutningsgrunnlag og råd om lønnsom drift.

Relasjoner og kundekommunikasjon vil bli enda viktigere for regnskapsbransjen fremover. Hvordan vi kan forstå kundens behov gjennom kommunikasjon – og hvordan vi skal bruke kommunikasjon for å oppnå resultater, er viktig kunnskap vi løfter under konferansen.

Kan regnskapsførerne redde verden?

Administrerende direktør i Regnskap Norge, Christine Lundberg Larsen, avslutter Overskudd 2019 ved å se på det skiftet som vil prege næringslivet like mye fremover som det digitale. Regnskapsføreren er en nøkkelaktør i omstillingen til sirkulærøkonomi. 

Administrerende direktør i Regnskap Norge, Christine Lundberg Larsen

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Overskudd 2019 – Jubileumskonferansen
Overskudd 2019 – Jubileumskonferansen
Last ned bilde
Administrerende direktør i Regnskap Norge, Christine Lundberg Larsen. Foto: Nicolas Tourrenc
Administrerende direktør i Regnskap Norge, Christine Lundberg Larsen. Foto: Nicolas Tourrenc
Last ned bilde
Last ned bilde

Lenker

Om Regnskap Norge

Regnskap Norge
Regnskap Norge
Støperigata 2
0250 Oslo

+47 23 35 69 00http://www.regnskapnorge.no

Regnskap Norge er bransjeorganisasjon for autoriserte regnskapsførere og regnskapsvirksomheter. I Norge bruker rundt 400.000 bedrifter en ekstern regnskapsfører, dvs. at regnskapsbransjen leverer tjenester til ca 70% av norsk næringsliv.

Følg saker fra Regnskap Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Regnskap Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Regnskap Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom