Sony Music Norway

Overblikk fra Inge Bremnes 

Del

Inge Bremnes er tilbake med en selvreflekterende låt om motstridende følelser. "Overblikk" er ute fredag 9. september.

Artwork "Overblikk" - Inge Bremnes (c) Aksel Høymo og Jahn Christopher Gran
Artwork "Overblikk" - Inge Bremnes (c) Aksel Høymo og Jahn Christopher Gran

«Å få håpet slukket kan være ganske brutalt, ingen ønsker det, men noen ganger er det akkurat det man trenger så man kan starte arbeidet for å klore seg tilbake.»

Overblikk føyer seg inn i rekken av Inge Bremnes sine selvreflekterende tekster. Låten er inspirert av følelsen man har når man venter på en annens beslutning og på den ene siden vil ikke vil ha det man forventer er dårlige nyheter, men på den andre bare vil få det overstått så raskt som mulig så man i hvert fall slipper gå og grue seg. 

«Overblikk er en gammel tekst som lenge har modnet i tekstkatalogen min. Som en del andre låter har den kun blitt spilt på konserter. Men nå er den her, i ny drakt og med deler ingen har hørt før»

Bremnes skrev Overblikk med Eirik Hansen og Jahn Christopher Alexander Gran. Og med låten tar han nok en gang musikken i en ny retning. Lydbildet er mindre komplisert og man kan høre tydelige referanser til artister som blant annet Nick Cave, Phoebe Bridgers og Ethan Gruska. 

«Låten signaliserer et ønske om å få tilbake kontrollen så man kan gå videre med livet. Å få et nytt perspektiv på, et overblikk over, eget liv. Selv om beslutningen er vond, har man ihvertfall noe å forholde seg til. Det er en slags frihet i det.»

Overblikk er ute fredag 9. september og da kan du endelig igjen høre Inge Bremnes gjøre det han alltid har gjort; å få Inge Bremnes til å høres ut som Inge Bremnes og ikke noen annen.

Artist og låtskriver Inge Bremnes er 30 år, fra Bremnes i Kvæfjord kommune. Han har tidligere gitt ut tre kritikerroste album, «Mellomspill», «Har det no å si» og “Skadedyr/Vanedyr”. Hans fjerde fullengder er ventet våren 2023. Inge Bremnes ser ut til å treffe et stadig større publikum med sitt personlige uttrykk og særpregede stemme, flettet sammen med inspirasjon fra blant andre Phoebe Bridgers, Bon Iver, Sigur Rós, Jaga Jazzist og Emilie Nicolas. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Artwork "Overblikk" - Inge Bremnes (c) Aksel Høymo og Jahn Christopher Gran
Artwork "Overblikk" - Inge Bremnes (c) Aksel Høymo og Jahn Christopher Gran
Last ned bilde
Inge Bremnes (c) Aksel Høymo og Jahn Christopher Gran
Inge Bremnes (c) Aksel Høymo og Jahn Christopher Gran
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom