Hæren

Øvelse Rein

Del

Brigade Nord sine avdelinger i nord, skal sammen med den amerikanske rotasjonsstyrken på Setermoen øve i Troms fra mandag 28. oktober til fredag 1. november.

Øvelsen vil oppleves i deler av Målselv, Bardu, Salangen, Sørreisa, Lenvik og Balsfjord. Hovedsakelig vil aktivitetene foregå i tilknytning til Forsvarets skyte- og øvingsfelt i Balsfjord, Målselv og Bardu.

Det må i perioden forventes kolonner og økt militær trafikk langs veiene i Troms. Øvingsområdet vil være merket med skilt. Forsvaret ber øvrige trafikanter være ekstra oppmerksomme i perioden. Militærpolitiet vil også være synlige langs aktuelle veier.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Hæren

Hæren
Hæren
Kapellveien 2
9325 Bardufoss

40029631https://forsvaret.no/hæren

Følg saker fra Hæren

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Hæren på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Hæren

KLARE FOR NYE OPPGAVER27.8.2019 14:36:11 CESTAktuelt

Mandag 26.august kl. 12:30 fikk Hæren ny sjef. Etter fire år var det Generalmajor Odin Johannessen som takket for seg og overlot stafettpinnen til Generalmajor Eirik Kristoffersen som kom fra stillingen som sjef Heimevernet. Paradeplassen på Rusta leir var klargjort for høytidelig seremoni og innsettelse av ny sjef. ​​​​​​​​​​​​ Med paradestyrker fra alle Hærens avdelinger var det høytid når Hæren skulle takke en sjef for en godt utført vakt – samtidig som man skulle hilse en ny sjef velkommen. Gjester fra lokale politikere, representanter for Forsvarets avdelinger og ambassader i Oslo var tilstede for å overvære den høytidelige seremonien.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom