PSA Norge

Østberg og Eriksen vant Sigdalsrally

Del

Mads Østberg og kartleser Torstein Eriksen vant denne helgen Sigdalsrally, den første runden i årets Rally-NM i sin Citroen C3 R5.

Foto: Svein Bredesen
Foto: Svein Bredesen

Rallyet besto av åtte fartsprøver på til sammen 92 kilometer, og gikk på gode vinterveier med is-såle og brøytekanter. Det ble avsluttet med 9,58 kilometer power stage, etter samme modell som i VM.

Mads og Torstein vant alle åtte etapper, og var til sammen 1 minutt 27,9 sekunder før nummer 2, Anders Grøndal, med svenske Thomas Thunstrøm på 3.

Ettersom Thunstrøm kjører utenfor NM, ble det Trond Sveinsvoll, også han i Citroen C3 R5, som tok den siste pallplassen i første NM runde. 

Dette var det første løpet på vinterføre for Mads og Torstein siden Rally Sweden i fjor.

Mads har jobbet for og med Citroen i hele 2019 med utvikling av bilen, så mye har skjedd siden den gang.

- Jeg er veldig godt fornøyd. Vi gjorde forskjellig testing av oppsett, og det vi endte med virker tett opp mot perfekt, sier Mads Østberg.

Østberg sier at han er svært fornøyd med bilen, og at det er godt å se at farten stemmer med følelsen, også når de sammenlikner seg med konkurrentene.

- Det er også positivt med en god opplevelse, og samtidig se at teamet fungerer perfekt, før vi starter første VM runde, Rally Monte Carlo, neste uke, sier Østberg.

Mads og Torstein skal kjøre full VM-sesong for Citroen i WRC2. De har også en runde til i NM på programmet, Rally Finnskog, første helgen i februar.   

Bilder kan brukes fritt ved å kreditere PRLFoto (bildet fra fartsetappen) og Svein Bredesen (bildet fra seierspall.)

Nøkkelord

Bilder

Foto: Svein Bredesen
Foto: Svein Bredesen
Last ned bilde
Foto: PRLFoto
Foto: PRLFoto
Last ned bilde

Lenker

Om PSA Norge

PSA Norge
PSA Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00

Følg saker fra PSA Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra PSA Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra PSA Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom